Şifrem?
103 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Edremit Ahmet Akın

-
2156431 Edremit haber Ahmet Akın 7397 inceleme

CHP Balıkesir İl Başkanından İttifak Açıklaması
CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, CHP ve İYİ Parti'nin yerel seçim ittifakı için anlaşmasının ardından, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Akın'ın adaylıktan çekildiği yönündeki iddialara tepki gösterdi.
13.12.2018
Balıkesir'de, CHP'nin Oturma Eylemi
Balıkesir'de Alihikmetpaşa Meydanı'nda yapılan eyleme Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, CHP Parti Meclis Üyesi ve Denetmen Ayça Taşkent,  İl Başkanı Serkan Sarı, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, ilçe başkanları, bazı sivil toplum örgütü temsilcileri ve partililer katıldı.
17.04.2018
CHP'li Akın, Bireysel Silahlanmayı Sordu
CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın bireysel silahlanmanın 10 yılda 10 kat arttığını belirtip, her 4 kişiden birinde silah bulunduğunu söyledi.
26.12.2016
CHP'li Vekilden İlginç Soru Önergesi
CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, mecliste verdiği soru önergelerine cevap alamayınca ilginç bir yol izledi.
15.07.2016
Kılıçdaroğlu'nun Başdanışmanı Akın, 1915 Yasasını Değerlendirdi
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Başdanışmanı ve CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Alman Federal Meclisi’nden geçen 1915 yasasını değerlendirdi.
02.06.2016
CHP'li Akın: İdare Anayasaya Aykırı Bir Tutum İçerisinde
CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Balıkesir SEKA İşletmesi'nin yargı kararlarına rağmen Albayrak Turizm Seyahat İnşaat Ticaret A.Ş.’den geri alınmamasının suç olduğunu söyledi.
13.02.2016
Seka'da Yargı Kararları Neden Uygulanmadı?
CHP Balıkesir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Ahmet Akın bütün yargı kararlarına rağmen kamuya iade edilmeyen SEKA Balıkesir işletmesine ilişkin TBMM Başkanlığına bir soru önergesi vererek Özelleştirme İdaresi Başkanlığının bu konuda harekete geçmemesinin nedenlerini sordu.
12.02.2016
Doğalgazda İndirim Tüketiceye Yansıyacak mı?
CHP Milletvekili Ahmet Akın İran Doğalgazı ile ilgili tahkim kararını değerlendirdi. İran’dan alınan doğalgazın yüzde 13,3 ile 15,8 oranında indirimle alınacağını belirten Ahmet Akın tüketici fiyatlarında da indirime gidilmesi gerektiğini ifade etti.
06.02.2016
Elektrikte Kayıp-kaçak ve Sayaç Okuma Bedeli
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, elektrik faturalarındaki kayıp ve kaçak bedelinin haksız ve hukuksuz olarak tahsil edildiğini ileri sürdü.
03.02.2016
Akın, Kılıçdaroğlu'nun Başdanışmanı Oldu
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın’ı başdanışmanı olarak görevlendirdi.
02.02.2016
Onkoloji'de Tek Doktor Tüm Hastalara Bakıyor
CHP Milletvekili Ahmet Akın Balıkesir Devlet Hastanesi’ndeki hekim eksikliğini TBMM Genel Kurulunda gündeme getirdi. Balıkesir Devlet Hastanesi onkoloji servisinde tek doktorun bulunması nedeniyle hastaların yaşadığı sıkıntıyı gündeme getiren Ahmet Akın hükümetin konuya ilgi göstermesini istedi.
14.01.2016
Muharip Gaziler Bu Teklife Çok Sevinecek
Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın Muharip gazilerle ilgili kanun teklifi verdi. Muharip gazilerimizin yıllardan bu yana dile getirdikleri ancak bugüne kadar çözülemeyen eşit aylık sorununu giderecek kanun teklifini hazırlayarak TBMM Başkanlığına sunan Ahmet Akın “vatanı ve halkı uğruna canını hiçe sayarak savaş meydanlarında mücadele etmiş olan muharip gazilerimize ülke olarak çok şey borçluyuz."
14.01.2016
Balıkesir Milletveli Ahmet Akın Konuştu
Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, elektrik tüketim bedelleri konusunda sonuç alabilmek için çalışmalarını sürdürüyor.
13.01.2016
Ahmet Akın Okulların Durumunu Sordu
CHP Milletvekili Ahmet Akın Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’nın sözlü olarak yanıtlaması için TBMM Başkanlığına bir soru önergesi verdi. Akın Bakan Avcı’ya Balıkesir’deki okulların durumunu sordu.
11.01.2016
Savaşın Mağduru Kadınlar ve Çocuklar
CHP Milletvekili Ahmet Akın Ayvalık’ta dün yaşanan göçmen faciasını TBMM’de gündeme getirdi
06.01.2016
Milletvekili Akın, Kayıp Kaçak İçin Kanun Teklifi Verdi
CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın elektrik faturalarındaki kayıp kaçak bedelinin kaldırılması için kanun teklifi verdi.
06.01.2016
CHP’li Akın’dan Santral Açıklaması
CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Balıkesir’in Bandırma ilçesine bağlı Şirinçavuş Mahallesi’ne yapılması planlanan termik santralle ilgili açıklama yaptı.
19.11.2015
CHP’li Vekilden Göçük Açıklaması
Balıkesir’de morfoloji binasının göçmesi sonucu 4 işçinin hayatını kaybettiği olayla ilgili konuşan CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, "Sorumlulardan hesap sorulmalıdır’ dedi.
16.10.2015
CHP’li Akın’dan 30 Ağustos Mesajı
CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayınladı.
29.08.2015
CHP’li Akın Hayvancılık Ve Et Konularını Meclise Taşıdı
CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Gıda, Tarım ve Hayancılık Bakanı Mehdi Eker’e et ve hayvan varlığı ile ilgili bir dizi soru yöneltti.
15.08.2015
CHP’li Akın’dan Gönen İçin Kanun Teklifi
CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Balıkesir’in Gönen ilçesinde bir ziraat fakültesi ve tarımsal araştırma enstitüsü kurulmasını içeren kanun teklifini TBMM Başkanlığı’na sundu.
27.07.2015
2 Gencin Boğulduğu Yangın Havuzları İçin Önerge
CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Balıkesir’in Dursunbey ilçesinde 2 gencin yangın söndürme havuzunda boğulmasını TBMM gündemine taşıdı.
20.07.2015
CHP’li Akın:'Hastaneler Hastanelik Olmuş, Acil Müdahale Lazım'
CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, kentteki devlet hastanelerin ekipman, fiziki yapı ve personel açısından içler acısı durumda bulunduğunu söyleyerek, "Hastaneler, hastanelik olmuş; acil müdahale lazım" dedi.
06.07.2015
CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın’dan Edremit’e Teşekkür Ziyareti
CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, mazbatasını aldıktan sonra Edremit ilçesine teşekkür ziyaretinde bulundu.
16.06.2015
CHP Balıkesir Milletvekilleri Mazbatalarını Aldılar
CHP Balıkesir Milletvekilleri Mehmet Tüm, Namık Havutça ve Ahmet Akın Balıkesir Yüksek Seçim Kuruluna giderek mazbatalarını aldılar.
15.06.2015
Burhaniye’de Gülizar Hanım Filoğrafiyi Öğretti
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, 3 çocuk annesi Gülizar Kaya, çok sayıda insana filoğrafi sanatını öğretirken, 5.sergisini de açtı. Ahmet Akın Kültür Merkezinde sergilenen eserler büyük ilgi gördü.
15.06.2015
CHP Balıkesir Milletvekili Adayları AÇIKLANDI
İşte 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak genel seçimlerde oy vereceğimiz CHP Balıkesir Milletvekili Adayları
07.04.2015
Balıkesir CHP Milletvekili Adayları Belli Oldu
Cumhuriyet Halk Partisi'nin Balıkesir'de yaptığı önseçimde birinci sıraya Mehmet Tüm gelirken, ilk üç sırayı Marmara'ya yakın ilçelerden adaylar oluşturdu.
30.03.2015
CHP Adayları Burhaniyelilerle Buluştu
Balıkesir’in Burhaniye ilçesi, CHP Balıkesir milletvekili aday adaylarını ağırladı. Ahmet Akın Kültür Merkezi’nde yapılan yemekli toplantıya katılan 34 aday adayı kendilerini tanıtabilmek için birbirleriyle yarıştı.
23.03.2015
Burhaniye’de Dekoratif El Sanatları Sergisi
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Ahmet Akın Kültür Merkezi’nde açılan Dekoratif El Sanatları Sergisi ilgi gördü.
09.03.2015
Burhaniye’de Yeni Pazar Yeri İçin Kuralar Çekildi
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Belediye tarafından yapımı tamamlanarak Cumartesi günü açılışının yapılacağı Öğretmenler Mahallesi Kapalı Pazaryeri için esnaf dağılımı Ahmet Akın Kültür Merkezinde yapıldı.
06.03.2015
Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü Ahmet Akın’a Taşınıyor
Balıkesir’in Burhaniye Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü Ahmet Akın Kültür Merkezi’ne taşınıyor.
21.08.2014
Burhaniye’de Kutlu Doğum Konferansı
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Kutlu Doğam Haftası çeşitli etkinliklerle kutlanırken, Ahmet Akın Kültür Merkezi’nde düzenlenen Hz. Peygamber, Din ve Samimiyet konulu konferans ta büyük ilgi gördü.
17.04.2014
Burhaniyeli Bayanlara Dayanışma Çayı
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Ahmet Akın Kültür Merkezinde yapılan tanışma dayanışma çayına Burhaniyeli bayanların olduğu kadar köylü bayanlarında ilgisi büyük oldu.
20.01.2014
Dragan Solak Gençlerle Simultane Maç Yaptı
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, ilçeye yerleşen milli satranççı Dragan Solak, Ahmet Akın Kültür Merkezi’nde çoğunluğu çocuk 40 kişi ile simultane karşılaşma yaparken, 11 çocukla berabere kaldı ve diğerlerini yendi.
31.10.2013
Ahmet Akın Kültür Merkezine Coşkulu Açılış
Burhaniye'de, belediyenin yaptırdığı Ahmet Akın Kültür Merkezi coşkulu törenle açıldı.
29.10.2012
Burhaniye'de Toplu Nikah Coşkusu
Burhaniye'de, Ahmet Akın Kültür Merkezi törenle açılırken, merkezin içinde bulunan düğün salonunda da 5 çiftin nikahı kıyıldı.
29.10.2012
Burhaniye Bir Spor Kenti Olacak
Burhaniye'de, Ahmet Akın Kültür Merkezi’nde oluşturulan Adil Aydınlıgil Tesisleri hizmete girerken, Başkan Akova, spora ve sporcuya büyük değer verdiklerini söyledi.
17.10.2012
Burhaniye'de Belediyespor'a Yeni Tesis
Burhaniye'de, belediye tarafından Ören yolu üzerine yapılan ve düğün salonu, eğlence merkezi gibi çok amaçlı olarak projelendirilen Ahmet Akın Kültür Merkezi’nde Burhaniye Belediyespor’a tahsis edilmek üzere hazırlanan soysal tesis alanı tamamlanmak üzere.
17.01.2012
Burhaniye'ye Bowling Salonu Yapılıyor
Burhaniye'de, belediye tarafından yapılmakta olan Ahmet Akın Kültür Merkezi’nin üst katına Bowling salonunun da içinde bulunacağı bir eğlence merkezi yapılması planlanıyor.
17.10.2011
CHP'li Adaylar Bandırma'da Kadın Kollarını Ziyaret Etti
CHP Balıkesir Milletvekili adayları Namık Havutça ve Ahmet Akın, CHP Bandırma İlçe Teşkilatı'nı ziyaret ederek Kadın Kolları üyeleriyle toplantı yaptı.
14.04.2011
Edremit Önemli kişiler







Edremit Haber Başlıkları
kültürevi  antandros  alkol  harmandalı  Gönen Organize Sanayi Bölgesi  MHP  biber  kamyon  çocuk  Protesto  ender biçki  milli park  Mehmet Siray  kuva-yi milliye  Seçim  İsmail Pekel  pehlivan  MHP adayları  kadına şiddet  sigara yasağı  Mustafa Canbey  trafik cezası  bölge hastanesi  çocuk kongresi  altıeylül aday adayları  çalışma  okul  kazdağları  İbrahim Ceylan  AKP edremit Adayları  lokantacılar odası  yasa dışı  valilik  bandırma  parti  açık hava tiyatrosu  Kongre  çınar koyu  marmara adası  Nail Akkeçi  kitap  dsp  radar  Bandırma Belediyesi  MHP Karesi  güzel sanatlar  av sezonu  teksüt  cinayet  yerli  telefon dolandırıcılığı  film  Altıeylül Belediye Başkanı  aşure  Recep Ahmet Mercan  Berberler odası  çit teli  Balpark  yunan  bakımevi  zehirleme  Kobi  ceza  Halk Eğitim Merkezi  ekimi  plaket  kapya  Necmi Çetin  avlanma  polis memuru  AKP milletvekili adayları  Sevgi Hastanesi  Kamp  huzur  narkotik köpeği helyus  seyir terası  zeytinyağı fabrikası  etüt çalışması  Belediye Meclis Üyesi Adayları  karesi  karesi belediyesi  Emrah Ayyıldız  avşa adası  Anket  asfalt  Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti  festival  bigadiç  yaya geçidi  İsmail Mehrioğlu  Gazeteci  Feridun Süzer  Altıeylül Belediye Meclis Üyesi Adayları  minibüs  Kocaseyit Havaalanı  zehirlenme  kuluçka  Seçim Sonuçları  deprem  Raşit Günhan 

Son Günlerin Haberleri
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler
16.04.2024 Tarihli Haberler
15.04.2024 Tarihli Haberler
14.04.2024 Tarihli Haberler
13.04.2024 Tarihli Haberler
12.04.2024 Tarihli Haberler
11.04.2024 Tarihli Haberler
10.04.2024 Tarihli Haberler
09.04.2024 Tarihli Haberler
08.04.2024 Tarihli Haberler

Haber Arama
Kelime :
Tarih :
Kriterlerin En Az Birini Girin !

Edremit Firmalar
Edremit Ürünler
Edremit Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Edremit Ahmet Akın

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi