Şifrem?
319 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Edremit Büyükşehir Belediye Başkanı

-
2036501 Edremit haber Büyükşehir Belediye Başkanı 13658 inceleme

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, BM İklim Zirvesi'nde
Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Orta Doğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı (UCLG-MEWA) Eş Başkanlığı ve Çevre Komitesi Başkanlığı görevlerini yürüten Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Birleşmiş Milletler İklim Hareketi Zirvesi'ne katıldı. 
25.09.2019
Balıkesir'in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 97. Yılı
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
06.09.2019
Bandırma'da Elektrik Test Merkezi Kurulacak
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Bandırma ilçesinde Elektrik Test Merkezi kurulacağını bildirdi.
07.08.2019
Balıkesir'de Şehir Koordinasyon Merkezi Kuruluyor
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın ilçe belediye başkanlarının katılımıyla düzenlediği koordinasyon toplantısında, "Şehir Koordinasyon Merkezi" kurulması kararı alındı.
27.06.2019
Yağlı Güreş Düzenleyen Kentler Birliği Meclis Toplantısı
Türkiye Yağlı Güreş Düzenleyen Kentler Birliği'nde yeni başkan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz oldu.
17.06.2019
TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu, Balıkesir Ziyareti
Türkiye Basketbol Federasyonu heyeti ile Banvit Basketbol Kulübü yönetimi, Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'a ziyarette bulundu.
10.05.2019
Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisinde İlk Toplantı
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz başkanlığında ilk meclis toplantısı yapıldı.
19.04.2019
Balıkesir'de Belediye Başkanları Mazbatalarını Aldı
Balıkesir'de AK Parti'den Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Yücel Yılmaz ile Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan ve Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı törenle mazbatalarını alarak görevlerine başladı.
09.04.2019
Balıkesir'de Akıllı Trafik Sistemi Devreye Girdi
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Akıllı Trafik Yönetim Sistemi ve Balıkesir Trafik Kontrol Merkezi'ni tanıttı.
11.01.2019
Balıkesir Temiz Su İçmeye Devam Edecek
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Balıkesirlilerin güvenli ve sağlıklı suyu musluklardan gönül rahatlığı ile içebilir durumda olduklarını söyledi.
20.12.2018
Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Yücel Yılmaz'a Karşılama
AK Parti'nin Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Yücel Yılmaz, kente gelişinde Değirmen Boğazı mevkisinde kalabalık bir partili grup tarafından karşılandı.
01.12.2018
Kafaoğlu, Bandırma Ticaret Borsası'nı Ziyaret Etti
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Bandırma Ticaret Borsası'nı ziyaret etti.
08.11.2018
Kafaoğlu'ndan Manyas ziyareti
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Manyas ilçesini ziyaret etti.
25.09.2018
Savaştepe Millet Parkı'nın Temeli Atıldı
- Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu: - "Kur ve döviz savaşı başlattılar ama asla durmayacağız asla yılmayacağız bu millete asla diz çöktüremeyecekler"
20.09.2018
Balıkesir'de Millet Kıraathanesi'nin Temeli Atıldı
- İsmail Akçay Parkı'nda yaptırılan ve içinde restoran, kafeterya, kütüphane, toplantı salonu ile sosyal alanların bulunacağı Millet Kıraathanesi'nin temeline ilk harç, törenle atıldı - Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu: - "Millet Kıraathaneleri ve Millet Bahçeleri direkt halka hitap etmek ve onlara dokunmak için önemli unsurlar"
18.09.2018
Balıkesir'deki Sağanak
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Bandırma ve Erdek ilçelerinde 13 Eylül'deki şiddetli sağanağın ardından yaşanan su baskınlarına ilişkin, açıklamalarda bulundu.
17.09.2018
Altyapı Sorunları Sona Erecek
- Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu: - "Önümüzdeki 5 yıllık dönemde Balıkesir'in artık yol ve su sorunu ortadan kalkacak"
17.09.2018
Balıkesir'de Sağanak
Bandırma ilçesinde sağanak hayatı olumsuz etkiledi Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu: "Ekiplerimiz 150 civarında iş yerinin su baskınından etkilendiğini ifade ediyor. Bandırma ve Erdek arasındaki Düzler mevkisinde su birikintisinden dolayı trafik tıkandı. Burada araçlarında mahsur kalan 125 kişi itfaiye ekiplerince kurtarıldı"
14.09.2018
Edincik'e RoRo Limanı Yapılması Planlanıyor
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Erdek limanı ve şehir içi trafiğinin yükünü azaltmak için Erdek Körfezi’nde bulunan Edincik'e RoRo limanı yapılmasının planlandığını söyledi.
04.06.2018
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Fakıbaba, Balıkesir'i Ziyaret Etti
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, "Büyükşehir Belediye Başkanımızın gıda, tarım ve hayvancılıkla ilgili projelerini görünce hakikaten burasının sadece turizm şehri olmadığını, hayvancılık ve tarım olarak da çok önemli merkezlerin başında geldiğini gördüm ve çok mutlu oldum." dedi.
14.05.2018
Başkan Kafaoğlu, Balıkesir İçin Projelerini Anlattı
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, bu yıl içinde gerçekleştirecekleri projeleri tanıttı.
27.02.2018
Bakan Özhaseki, Başkan Kafaoğlu'nu Ziyaret Etti
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki (sağda), Bitlis'in Hizan ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda çığ düşmesi sonucu şehit olan Jandarma Astsubay Üstçavuş Ferruh Kulaoğlu'nun cenaze töreninin ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu'nu (solda) ziyaret etti.
23.01.2018
Arap İş Adamları Bandırma'da Yatırım İmkanlarını Araştırdı
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu'nun davetiyle 9 Arap ülkesinden kente gelen 30 iş adamı, Bandırma ilçesinde yatırım olanaklarını inceledi.
13.01.2018
Balıkesir'de Yatırım Yapmak İsteyen Acele Etmeli
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, kentte yatırım yapmak isteyen yabancı iş adamlarının acele etmesi gerektiğini belirterek, "Yatırım yapmak için yarın çok geç olabilir. Elinizi çabuk tutun." dedi.
12.01.2018
Balıkesir 9 Ülkeden 30 Yatırımcıyı Ağırlıyor
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu'nun davetiyle kente 9 ülkeden 30 yatırımcı geldi.
11.01.2018
Balıkesir Yabancı Yatırımcıyı Ağırlayacak
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu'nun daveti üzerine 9 ülkeden 50'ye yakın yatırımcı Balıkesir'e gelecek.
09.01.2018
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Balıkesir'de Vatandaşlarla Buluştu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu'nu ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ziyaret sonrası kendisine sevgi gösterilerinde bulunan vatandaşlar ile sohbet etti.
27.11.2017
BBB Başkanı Kafaoğlu, Muhtarlarla Bir Araya Geldi
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, muhtarlarla buluştu.
20.11.2017
Altıeylül Belediye Başkanlığına Hasan Avcı Seçildi
Zekai Kafaoğlu'nun Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı olmasıyla boşalan Altıeylül Belediye Başkanlığına Hasan Avcı seçildi.
11.11.2017
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur Görevinden İstifa Etti
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, görevinden ve partisinden istifa etti.
30.10.2017
Balıkesir'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Coşkusu
Balıkesir'de Vali Ersin Yazıcı'nın makamında tebrikleri kabul etmesiyle başlayan tören, Kuvayi Milliye Meydanı'ndaki kutlamalarla devam etti. Vali Yazıcı, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kemal Turan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, tören aracı üzerinden vatandaşları selamladı.
30.10.2017
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur'dan Açıklama
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, belediye başkanlığından istifasına ilişkin "Pazartesi günü açıklama yapacağız, kararımızı açıklayacağız. O zaman basın, kamuoyu kararımızı öğrenmiş olacak." dedi.
26.10.2017
Avlu Balıkesir Projesi 2. Etap Temel Atma Töreni
Avlu Balıkesir Projesi'nin (Çay Deresi Rekreasyon Alanı) 2. etap temel atma töreni, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un katılımıyla yapıldı.
21.10.2017
Marmara Belediyeler Birliği Meclis Toplantısı
Marmara Belediyeler Birliği (MBB) ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ''Sayın Cumhurbaşkanımızın uluslararası arenada belirttiği üzere, biz ülke olarak küresel iklim değişikliğiyle mücadelede 2030 yılına kadar yol haritamızı belirledik. Bu yol haritasının yerelden de takip edilmesi elzemdir." dedi.
14.10.2017
Balıkesir'de 4 Ayda 100 Bin Eve Ziyaret
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ve "Başkan Sizinle" ekibi, Koç ve Kara ailelerini ziyaret etti.
13.10.2017
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur:'Çıkan Haberler Asılsızdır'
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, bazı basın yayın organlarında yayınlanan "istifasının istendiğine" dair haberlerin gerçekle uzaktan yakından alakasının olmadığını belirtti.
05.10.2017
Bordo Maviş'ten Başkan Edip Uğur'a Ziyaret
Gördüğü rüya üzerine oğluna "Bordo" ismini veren Trabzonspor taraftarı Ulaş ve eşi Burcu Maviş, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'u ziyaret etti.
27.09.2017
Balıkesir'in Düşman İşgalinden Kurtuluşu
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.
05.09.2017
13 Belediye Başkanı Zirveye Tırmandı
Balıkesir’in 12 ilçe belediye başkanı, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur öncülüğünde Kazdağları’na zirve tırmanışı yaparak geleneklerini yaşatan Türkmenleri ziyaret etti.
21.08.2017
Arnavutluk Ankara Büyükelçisi Gazheli Balıkesir'de
Arnavutluk'un Ankara Büyükelçisi Genti Gazheli, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'u ziyaret etti.
26.07.2017
Balıkesirspor’un Yeni Yönetiminden Başkan Uğur’a Ziyaret
Genel kurulun ardından Remzi Boncuk başkanlığında yeniden şekillenen Balıkesirspor yönetimi, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’u ziyaret etti.
12.07.2017
Sarımsaklı Plajında Sezon Hazırlıkları Sürüyor
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, "Sarımsaklı Plajı'nın hak ettiği noktaya getirilmesi için çabalarımız sürüyor." dedi.
17.06.2017
Balıkesir Belediyesinin 3 Yıllık Faaliyetleri
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur görevde bulundukları 3 yıl boyunca yaptıkları çalışmaları anlattı.
03.04.2017
Cunda Köprüsü İnşaasında Sona Geliniyor
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından "350 fore kazık" üzerine inşa ettirilen Cunda Köprüsü'nün büyük bir bölümünün tamamlandığını söyledi.
24.03.2017
Başkan Edip Uğur'dan Hollanda'ya Tepki
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Hollanda ile Türkiye arasında yaşanan krizin ardından tepkisini ortaya koymak amacıyla Bandırma Limanı için model olarak belirlenen Rotterdam Limanı'nın yönetimiyle imzalanan "iyi niyet sözleşmesini" yırttı.
17.03.2017
Başkan Uğur Kepsut'u Ziyaret Etti
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Kepsut'ta incelemelerde bulundu.
18.02.2017
Ayvalık'taki Sit Alanı Değişikliği
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Türkiye’nin en büyük doğal sit alanı Ayvalık Adaları Tabiat Parkı’nın imara açılması konusundaki değişikliklere ilişkin olumsuz görüş bildireceklerini belirtti.
16.02.2017
Başkan Uğur'dan Deprem Bölgesine Ziyaret
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur, Çanakkale'nin Ayvacık ilçesindeki deprem bölgesinde incelemelerde bulundu
15.02.2017
Balıkesir'de El-Bab Gazisine Hastanede Ziyaret
Balıkesir Valisi Yazıcı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur, Fırat Kalkanı Harekatı'nda El-Bab'da yaralanan Piyade Uzman Çavuş Gül'ü tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti
15.02.2017
Emlak Fiyatları En Çok Balıkesir'de Değerlendi
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur: "Merkez Bankası 2016 Kasım ayı Konut Fiyat Endeksi'ne göre Türkiye'de emlak fiyatları en çok değerlenen ilin Balıkesir olmasında hükümet ve Büyükşehir Belediyesi yatırımları ön plana çıkmaktadır
10.02.2017
Toplam Kayıt: 218   Sayfa: 1/5 [ 1 ]  [ 2 ]  [ 3 ]  [ 4 ]  [ 5 ] 
Edremit Önemli kişiler







Edremit Haber Başlıkları
Zerrin Eğrioğlu  aydemir mutlu  batuhan karadeniz  şahinderesi kanyonu  Soygun  sahte İçki  sözleşme  İbrahim Ceylan  Milletvekili Namık Havutça  Balıkesirspor  Nurettin Güney  ayvalık  harmandalı  Kobi  Dr. Arzu Kaynak  atletizm  Müsiad  atolye  valilik  antandros  av sezonu  İrfan Barış  yerli  müdürlük  Altıeylül Mhp ilçe Başkanı  Nihat Emer  Aşk intiharı  Edremit Şoförler ve Otomobilciler Odası  Tarım  orta doğu  Ensar Aytekin  Rıdvan Gider  kaçak midye  CHP  kaçak balık  spor  domates  tuncal kılıç  Küçüksan  köpek yavrusu  hasat  osb  iş ilanları  çeyiz  torna  kavga  yavru  onyedi eylül üniversitesi  Zeytin  büyükşehir  97. yıl  açık hava tiyatrosu  yaya geçidi  Doğan Tokat  gömeç  Organize Suç  altınoluk  harun yüzüak  Ak Parti Aday Adayı  yöresel lezzet  Ayakkabıcılar Odası  Berberler odası  zeytinyağı fabrikası  6 eylül  temsil  Fırıncılar Odası  hazırlık maçları  ali gürbüz  uçak  otobüs kazası  çit teli  antik kent  BDP  yetiştiricilik  Balpark  balıkesir  gözaltı  mazbata  havran  denetim  anaokulu  Refik Özbal  Kongre  etkinlik  yaralı  Tecavüz  Abdülhamid Erguvan  yasak  toprak kayması  Büyükşehir Belediye Başkanı  narkotik köpeği helyus  Belediye Başkan Adayı  Altıeylül Yeni Belediye Başkanı  kuvayı milliye  yolcu otobüsü  ihtiyaç  burhaniye  kaza  Hasan Bülent Türközen  İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy 

Son Günlerin Haberleri
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler
16.04.2024 Tarihli Haberler
15.04.2024 Tarihli Haberler
14.04.2024 Tarihli Haberler
13.04.2024 Tarihli Haberler
12.04.2024 Tarihli Haberler
11.04.2024 Tarihli Haberler
10.04.2024 Tarihli Haberler

Haber Arama
Kelime :
Tarih :
Kriterlerin En Az Birini Girin !

Edremit Firmalar
Edremit Ürünler
Edremit Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Edremit Büyükşehir Belediye Başkanı

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi