Şifrem?
478 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Edremit Tuncay Kılıç

-
1938917 Edremit haber Tuncay Kılıç 13569 inceleme

Edremit’te Başkan Kılıç: ‘Biz Kimsenin Ekmeği İle Oynamayız’
Edremit Belediye Başkanı ve MHP Edremit Belediye Başkan adayı Tuncay Kılıç, kapatılacak olan belde belediyelerini ziyaret ederek, personel ile kucaklaştı.
27.03.2014
'Siz Bizi İçeri Sokan Zihniyeti 30 Martta Sandığa Gömün'
Edremit Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, kendilerinin bu oyunları daha önce gördüklerini belirterek, kendisinin meydanlarda, sokaklarda, halkla beraber olduğunu belirtti.
23.03.2014
Başkan Kılıç'a Kadıköy'de Sevgi Seli
Balıkesir’in Edremit Belediye Başkanı ve MHP’den Belediye Başkan Adayı olan Tuncay Kılıç, Kadıköy beldesi ziyaretinde halkın yoğun ilgisiyle karışılandı.
17.03.2014
Tuncay Kılıç’a Altınoluk’ta Sevgi Seli
Balıkesir’in Edremit Belediye Başkanı ve MHP’den Belediye Başkan Adayı olan Tuncay Kılıç, Altınoluk beldesindeki seçim bürosu açılışında coşkuyla karşılandı.
14.03.2014
Edremit'te Başkan Kılıç, Esnafla Hasret Giderdi
Edremit Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’nden yeniden Belediye Başkan adayı olan Tuncay Kılıç, sanayi esnafı tarafından büyük ilgi ve coşku ile karşılandı.
21.02.2014
Mhp Balıkesir Teşkilatı Belediye Başkan Adaylarını Kamuoyuna Tanıttı
MHP Balıkesir Teşkilatı Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkan Adayları kamuouyuna tanıtıldı.
13.02.2014
Edremit’te MHP’nin Kızılkeçili Seçim Bürosu Açıldı
Edremit Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Teşkilatı ve Belediye Başkan adayı Tuncay Kılıç ile birlikte Kızılkeçili köyünde, köy halkı ile bir araya geldikten sonra MHP seçim bürosunu hizmete açtı.
11.02.2014
Edremit MHP'den Başkan Alparslan'a Ziyaret
Edremit Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ilçe teşkilatı ve Belediye Başkan adayı Tuncay Kılıç, yeni seçilen Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkan ve yönetim kuruluna tebrik ziyaretinde bulundu.
11.02.2014
Edremit'te Başkan Kılıç, Kadıköy’de Halka Kucaklaştı
Edremit Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Başkan adayı Tuncay Kılıç, Kadıköy’de vatandaşlar ile bir araya geldi.
10.02.2014
MHP’nin Edremit Adayı Tuncay Kılıç
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Balıkesir’in Edremit Belediye Başkan adayını Açıkladı.
16.01.2014
Başkan Tuncay Kılıç’ın Açıklaması..
Balıkesir’in Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç’ın geçtiğimiz gün yaptığı açıklamasının anlatıldığı haberde “Tribleks villa yaptık. Arsalar aldık” şeklindeki açıklamaların yanlışlıkla yazıldığı ortaya çıktı.
14.01.2014
'Edremit Bozkurtların Kalesi'
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Edremit İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği toplantıya katılan Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok ve Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, yaptıkları konuşmalarla dikkat çekti.
13.01.2014
Edremit MHP’de Sarı Dönemi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi tarafından yenilenme çalışması kapsamında geçtiğimiz perşembe akşamı görevden alınan Edremit MHP İlçe Başkanı Ahmet Soylu ve ekibi yerine atanan kurucu ilçe başkanı Ahmet Ziya Sarı görevlendirme yazısını Balıkesir MHP İl Başkan Yardımcısı Uğur Erol’dan teslim aldı.
15.12.2013
Tuncay Kılıç; Havran’da Ulit'in Konuğu Oldu
Balıkesir’in Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, Uluslararası İlişkiler Topluluğu (ULİT) tarafından düzenlenen, ‘Yerel Siyaset ve Demokrasi’ konulu panele konuşmacı olarak katıldı.
24.09.2013
Tuncay Kılıç, Başkanlık Makamına Oturdu
11 aydır tutuklu olarak cezaevinde bulunan Balıkesir’in Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, dün geceki tahliyesinin ardından sabah saatlerinde belediye hizmet binasına giderek personel ile kucaklaştı.
29.08.2013
Tahliye Olan Başkan Kılıç İçin Coşkulu Karşılama
Örtülü Ödenek Dosyası’ndan 11 aydır tutuklu bulunan Balıkesir’in Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, cezaevinden çıkıp ilçeye geldiğinde yüzlerce coşkulu seveni tarafından karşılandı.
29.08.2013
Başkan Tuncay Kılıç Ceza Evinden Çıktı
Örtülü Ödenek Dosyası’ndan Kepsut Kapalı Cezaevi’nde yaklaşık 11 aydır tutuklu bulunan Balıkesir’in Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, kalabalık bir topluluk eşliğinde cezaevinden tahliye edildi.
29.08.2013
Tuncay Kılıç Serbest
Balıkesir’in Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç ve 3 kişinin tutuklu yargılandığı davada gelişme yaşandı.
17.05.2013
Edremit Belediye Başkanı Kılıç Mahkemede
Tutuklu olarak yargılanan Balıkesir’in Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç ve oğlu Fatih Oğuzhan Kılıç'ın da aralarında bulunduğu 21 sanık, belediyeye 5 ay önce düzenlenen operasyon kapsamındaki davada ilk kez hakim karşısına çıktı.
20.03.2013
Edremit Efe Başkanı Geri İstiyor
Edremit Belediyesi’ne yönelik operasyon kapsamında, 1 Ekim tarihinden bu yana tutuklu bulunan MHP’li Belediye Başkanı Tuncay Kılıç’a, sevenleri destek olmak için gazetelere ilan verip, ilçenin her yerini afişle donattılar.
22.11.2012
Edremit Belediye Başkanı Tutuklandı
Edremit Belediyesi'ne yönelik operasyonda gözaltına alınan Belediye Başkanı Tuncay Kılıç ile 11 kişi tutuklandı.
04.10.2012
Edremit Belediye Başkanı Adliyeye Sevk Edildi
Edremit Belediyesi ve bağlı kuruluşu Ed-Bel şirketine yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınan 26 kişiden 14'ü adliyeye sevk edilirken, Belediye Başkanı Tuncay Kılıç’ın adliyeye girişinde yaklaşık 500 kişilik grup kendisine destek verdi.
04.10.2012
Belediye Başkanı İçin Toplandılar
Halen gözaltında bulunan Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç ve belediye şirketi yetkililerine destek olmak için Edremit KOM Büro Amirliği önünde toplanan yaklaşık 500 kişilik grup, pankart açıp slogan attı.
02.10.2012
Edremit Belediye Başkanı Gözaltına Alındı
Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından bu sabah Edremit Belediyesi'ne düzenlenen operasyon kapsamında, Belediye Başkanı Tuncay Kılıç'la birlikte 15 kişi gözaltına alındı.
01.10.2012
Başkan Kılıç Halkın Ayağına Gidiyor
Ülkede örnek alınan bir çok çalışmaya imza atan Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, gerçekleştirdiği halk toplantılarının yanı sıra, fer fırsatta vatandaşların ayağına kadar gidip sohbetler yapıyor.
07.09.2012
'Siyaset Dedikodu Sanatı Değildir.'
Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, yaptığı basın toplantısında Edremit Belediyesi’ne ve şahsına yöneltilen iddialara cevap vererek, “Siyaset dedikodu sanatı değildir. Dedikodu ile siyaset yapılmaz” dedi.
06.09.2012
Bayan Milletvekili ve Başkan'ın 'Off Road' Keyfi
Edremit Doğa Severler ve 4x4 Tutkunları’nın Kazdağları’nda düzenlendiği ‘Off Road’ keyfine, AK Parti Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşçu ve Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç’da katıldı.
29.08.2012
Edremit'te 9. Jeotermal Kuyusu Açıldı
15 Ağustos 2012, 1999 ve 2004 tarihleri arasında Balıkesir’in Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç’ın hayali olarak nitelendirilen ve gerçekleştirilen jeotermal ısınma projesi, her geçen gün büyüyerek güçlenmeye devam ediyor. Geçtiğimiz gün açılan dokuzuncu kuyu ile artık Edremit çok daha kaliteli ve iyi ısınacak.
15.08.2012
Başkan Kılıç'tan Beklenen Açıklama Geldi
Edremit'in başarılı Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, kamu gündemini sık sık meşgul eden yaptığı yurtdışı gezilerinin belediyeye büyük külfet getirdiği eleştirileri yöneltenlere, yaptığı yurt dışı gezilerinin listesi ile cevap verdi.
08.08.2012
Savcılık İhale Dosyalarını İstedi, Edremit Karıştı
Edremit Belediyesi şirketi Ed-Bel’in, polisin yapılan ihale dosyaları incelemek üzere almasından sonra, Ed-Bel genel müdürü Hasan Tunceli ardından ise Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla, basın toplantısı düzenlediler.
08.08.2012
'Bu Satışlar, Benim İçimi Sızlatıp Uykularımı Kaçırdı'
Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, Ed-Bel genel müdürü Hasan Tunceli’den sonra makamında soruşturma ile ilgili ayrı bir basın toplantısı düzenledi.
08.08.2012
Başkan Kılıç'tan Çarpıcı Açıklamalar
Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, İHA muhabiri ile yaptığı özel röportajda dikkat çekici değerlendirmelerde bulunarak, havaalanının isim tartışmasından, Balıkesir ilinin kimlik sorunu iddialarına kadar bir çok konuyu ele aldı.
13.07.2012
Tahtakuşlar Müzesinin 20. Kuruluş Yılı
Edremit'e bağlı Güre beldesindeki Tahtakuşlar Müzesinde bir grup ressam bir araya gelerek karma sergi açtı. Serginin açılışını Edremit Belediye Başkanı Avukat Tuncay Kılıç yaptı.
11.07.2012
Edremit Belediyesi'nde Hareketli Meclis Toplantısı
Edremit Belediyesi, Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nı gerçekleştirirken, toplantıya, Belediye ve Belediye Meclisi Başkanı Tuncay Kılıç’ın konuşmaları damgasını vurdu.
04.07.2012
Edremitli İş Adamları Bilgilendirildi
Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, iş adamları ile yemekte bir araya geldi.
29.06.2012
Milattan Sonra Yapılan En Büyük Amfi Tiyatro
Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç'ın dev projelerinden birisi olan ve milattan sonra yapılan en büyük amfi tiyatro olma unvanını taşıyan Edremit Amfi Tiyatro, ilk konserinde 7 bin 500 kişiyi ağırladı.
30.05.2012
MHP'li Belediye Başkanından İlginç Uygulama
Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, makam odasına üç ayrı siyasi parti liderinin fotoğraflarını asarak, siyasi görüşün belediye dışında tutulduğunu göstermeye çalışıyor.
22.05.2012
Başkan Tuncay Kılıç Basın Toplantısı Düzenledi
Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, gündem değerlendirmesi yapmak için makam odasında basın toplantısı gerçekleştirdi.
10.05.2012
Meclis Toplantısı Hareketli Geçti
Edremit Belediye Meclisi, Mayıs Ayı Olağan Toplantısı’nı 19 ana gündem maddesiyle gerçekleştirirken, toplantıya başkan Tuncay Kılıç’ın konuşmaları damga vurdu.
09.05.2012
Edremit'te Ebru ve Hat Sergisi Açıldı
Edremit Etnoğrafya Müzesi’nde Edremit ev hanımlarının ailelerine katkı olması amacıyla ve Edremit Tuncay Kılıç'ın büyük desteğiyle kurulan Sığır Önü Mevki El Sanatları Kursu’nun yarı yıl sergisi açıldı.
07.02.2012
Ege Bölgesi'nin En Büyük Camisinin Temeli Atıldı
Edremit'e yapılacak olan Ege Bölgesi'nin en büyük camisinin temeli, Kaymakam Osman Tunç ve Belediye Başkanı Tuncay Kılıç tarafından atıldı.
03.02.2012
Edremit Belediyesi'nden Değerlendirme Raporu
Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, 33 aylık hizmet döneminde belediyenin yaptığı hizmetleri anlatan bir basın toplantısı yaptı ve çalışmaların kamuoyuna anlatılmasına katkı sağlayan basın mensuplarına teşekkür plaketi verdi.
02.01.2012
Edremit Belediyesi Bu Yılki Son Toplantısını Yaptı
Edremit Belediyesi’nin 2011 yılı son olağan meclis toplantısı, yeni belediye sarayı binasındaki modern meclis salonunda, Belediye ve Belediye Meclis Başkanı Tuncay Kılıç önderliğinde gerçekleştirildi.
07.12.2011
Gazateci Tarıman'a Doğum Günü Sürprizi
Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç ve Kuzey Ege Gazeteciler Cemiyeti (KEGC), ilçede 17 yıldır gazetecilik yapan O. Uğur Tarıman’a doğum günü sürprizi yaptı ve meslek hayatındaki başarılı çizgisinden dolayı plaket hediye etti.
05.12.2011
Edremit Belediye Başkanı Açıklama Yaptı
Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, son günlerde tartışma konusu olan Hilafet konusundaki açıklamalarının ısrarla yanlış anlaşıldığını söyleyerek bir açıklamada daha bulundu.
14.11.2011
Edremit Belediye Başkanından İlginç Teklif
Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin halifelik makamını tekrar oluşturması gerektiğini söyleyerek dikkatleri üzerine çekti.
02.11.2011
Kalkım-Yenice Çevre Yolu Çalışmaları Başladı
Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç tarafından projelendirilen Kalkım -Yenice Çevre Yolu’nda çalışmalar başladı.
24.10.2011
Edremit'e Muhteşem Cami
Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, ilçenin en yüksek yerine yapılacak caminin her yerden görünürken, ilçenin yeni bir sembolü olacağını belirtti.
12.10.2011
Köyde Göz Kamaştıran Sergi
Edremit'e bağlı Tahtakuşlar köyünde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü (EHEM) tarafından açılan kırkyama sergisi Kaymakam Osman Tunç ve Belediye Başkanı Tuncay Kılıç tarafındanaçılarak vatandaşların beğenisine sunuldu.
11.10.2011
Başkan Kılıç İddiaları Yalanladı ve Yargıya Başvurdu
Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, bölgenin bazı yayın organlarında hakkında yazılan haberlere açıklık getiren bir toplantı düzenledi ve yargı yoluna baş vurduğunu açıkladı.
10.10.2011
Toplam Kayıt: 89   Sayfa: 1/2 [ 1 ]  [ 2 ] 
Edremit Önemli kişiler









Edremit Haber Başlıkları
otobüs kazası  başkan adayı  plastik şişe  aşure  Edremitte kim önde  AKP belediye Başkan adayı  MHP adayı  MHP il Başkanı  ender biçki  Doğan Tokat  altıeylül Belediye başkan adayı  Mustafa Yaman  Zerrin Eğrioğlu  gazete  Kosgeb  Midilli  Meclis Üyesi  ülkücüler  İsmail Damar  Sındırgı  Coronavirüs  maki  kuva-yi milliye  veteran futbolcuları  Mustafa Canbey  Nihat Emer  maden kazası  Organize Sanayi  Gönen Organize Sanayi Bölgesi  fatih erbakan  Şevket Barkır  Sigara  BDP  Altıeylül Yeni Belediye Başkanı  seyir terası  cam şişe  haluk nazlıoğlu  Edremit Şoförler ve Otomobilciler Odası  festival  okçuluk  zehirlenme  kurtuluş  telefon dolandırıcılığı  ikram  kedi  sanat  deniz  panel  peynir  Ayakkabıcılar Odası  kamyonet  erdek  tescil  seminer  gazi  Kadın Girişimci  Ayhan Baydan  1. lig  avlanma  Silahlı çatışma  şehit aileleri  dosluk maçı  haluk uğur  planlama  aydemir mutlu  kitap  chp belediye baskan adayi  Karesi Aday Adayı  kutlama  kaçak kazı  Selim Avcıoğlu  Arif Efetekin  ziyaret  Birol Demirel  Zeki Çıkrıkçı  maç  yaralı  bigadiç  kuluçka  inşaat  Tuncay Kılıç  otomobil  cinayet  Emrah Ayyıldız  tatil  yunan  tutuklandı  biber  Kongre  Tecavüz  sonuçlar  şehir  şenlik  2 ölü  bisiklet  Başarı Hikayesi  Gazeteci  Ali Deveci  Ak Parti Aday Adayı  burhaniye 

Son Günlerin Haberleri
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler
16.04.2024 Tarihli Haberler
15.04.2024 Tarihli Haberler
14.04.2024 Tarihli Haberler
13.04.2024 Tarihli Haberler
12.04.2024 Tarihli Haberler
11.04.2024 Tarihli Haberler
10.04.2024 Tarihli Haberler
09.04.2024 Tarihli Haberler

Haber Arama
Kelime :
Tarih :
Kriterlerin En Az Birini Girin !

Edremit Firmalar
Edremit Ürünler
Edremit Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Edremit Tuncay Kılıç

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi