Şifrem?
85 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Edremit Ak Parti Milletvekili Adayı Mahmut Poyrazlı

mahmut poyrazlı

Ak Parti Balıkesir Milletvekili Adayı Mahmut Poyrazlı 

Av.Mahmut Poyrazlı, 1965 yılında Balıkesir’de doğdu.
Babası , Balıkesir'de Fahri Hoca olarak tanınan Zağnos Paşa Camii emekli imamı Ergün Poyrazlı'dır.
İlkokul,Ortaokul ve Liseyi Balıkesir’de okudu. Daha sonra 1987 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. Avukatlık stajını Balıkesir’de yaparak 1989 yılında serbest avukatlığa başladı.
Askerliğini 1989-1990 yıllarında Tuzla Piyade Okulu ve Balıkesir 9. Anajet Üs Komutanlığı’nda yedek subay olarak yapan Av. Mahmut Poyrazlı, Askerlik sırasında Adalet Bakanlığı Adli Yargı Hakim Adaylığı sınavını kazandı.Hakimlik Stajı sonrası Diyarbakır Kulp Hakimliğine atanan Poyrazlı, 1992 yılı sonunda istifa edip serbest avukatlığa geri döndü. Türkiye'nin en büyük barolarından Balıkesir Barosu’nda 1996-1998 yılları arasında bir dönem Baro Disiplin Kurulu üyeliği, 1998-2002 yılları arasında iki dönem de Baro Yönetim Kurulu üyeliği ve Baro Genel Saymanlığı görevlerinde bulundu.

Halen Balıkesir'de serbest avukatlık yapmaktadır.

AK Parti Balıkesir kurucu il yönetim kurulu üyesi olan Av. Mahmut Poyrazlı 2003 yılındaki 1. Olağan Kongreye kadar İl siyasi ve hukuki işler başkanlığı görevini sürdürdü.
2009 yılında yapılan 3. Olağan kongrede tekrar il yönetim kurulu üyesi seçilerek il siyasi ve hukuki işler başkanı ve il başkan vekilliği görevlerini yürüttü.12 Ekim 2010 Tarihinde AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı görevinden istifa eden Av.Adil Çelik’in yerine 2 Kasım 2010 tarihinde yeni yönetimi oluşturmak üzere görevlendirilen Av. Mahmut Poyrazlı, aynı tarihte AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı’na atandı.
15 Nisan 2012 İl Başkanlığı seçiminde İl Başkanı olarak seçildi. Orta derecede İngilizce bilen Av.Mahmut Poyrazlı evli ve iki çocuk babasıdır.


-
1972108 Edremit haber mahmut poyrazlı 15059 inceleme

Balıkesir İlçelerine Spor Tesisleri Yapılacak
AK Parti Balıkesir milletvekilleri Mahmut Poyrazlı ile Kasım Bostan, Savaştepe, Sındırgı, Bigadiç, Marmara ve İvrindi ilçeleri spor tesisleri yapılacağını belirtti.
16.03.2017
Milletvekili Bostan ve Poyrazlı, Sındırgı'yı Ziyaret Etti
Balıkesir'in Sındırgı ilçesini ziyaret eden AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Kasım Bostan ve Mahmut Poyrazlı, istişare ve değerlendirme toplantısında partililerle buluştu.
22.02.2017
Anayasa Değişikliği Referandumuna Doğru
Ayvalık ilçesinde AK Parti Balıkesir Milletvekili Kasım Bostan ile Mahmut Poyrazlı, 16 Nisan'da yapılacak referandum ile ilgili "Sandık Bilgilendirme Toplantısı" yaptı.
20.02.2017
Ak Parti MKYK Üyesi, Balıkesir Milletvekili Sayın Ali Aydınlıoğlu 26. Dönem İçin TBMM’de Kaydını Yaptırdı
AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Ali Aydınlıoğlu, Mahmut Poyrazlı, Sema Kırcı, Kasım Bostan TBMM’de kayıt yaptırma işlemini tamamladı.
17.11.2015
Balıkesir’de Teşkilatlara 1 Kasım Demokrasi Zaferi Teşekkürü
AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Mahmut Poyrazlı, Sema Kırcı, Ali Aydınoğlu ve Kasım Bostan, meclis açılışı öncesi teşkilatlara çıkarma yaparak, teşekkür ziyareti gerçekleştirdiler.
05.11.2015
Ali Aydınlıoğlu'ndan Kalkım Yolu Müjdesi
Seçim çalışmalarına devam eden AK Parti Balıkesir Milletvekilli Adayları Ali Aydınlıoğlu, Balıkesir Milletvekili Mahmut Poyrazlı, Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı, Kasım Bostan, Mustafa Canbey, Hülya Kamçı, Hasan Demiraslan ve Hasan Şafak berbaberinde Ak Parti İl yönetimi, kadın kolları ve gençlik kolları ile birlikte Körfez ilçelerine çıkartma yaptı.
12.10.2015
Aydınlıoğlu Ve Poyrazlı Aday Adaylık Başvurusu Yaptı
Erken seçim kararı sonrasında seçim hazırlıkları tüm hızıyla sürerken AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Ali Aydınlıoğlu ve Mahmut Poyrazlı yeniden seçimlere katılmak için Milletvekilliği aday adaylığı başvurularını yaptılar.
03.09.2015
AK Parti Milletvekili Adayından Tepki
AK Parti Balıkesir 1. sıra milletvekili adayı Mahmut Poyrazlı, ziyaret ettiği bazı okullarda oy kullanılan sınıflara yapıştırılan ve AK Parti aleyhinde yazılar içeren kağıtlara tepki gösterdi.
08.06.2015
Gömeç’te Poyrazlı Rüzgarı Esti
7 Haziran genel seçimleri için çalışmalarını hızlandıran AK Parti eski İl Başkanı ve Balıkesir Milletvekili Adayı Mahmut Poyrazlı, Balıkesir’in Gömeç ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.
26.05.2015
Ak Parti Adayından Bedava Köfte Ekmek
Ak Parti Balıkesir 1. sıra milletvekili adayı Av. Mahmut Poyrazlı, Edremit’te pazar yerinde vatandaşa köfte ekmek dağıttı.
29.04.2015
Poyrazlı’ya 7’den 77’ye Sevgi Seli
Balıkesir’in Edremit ilçesini ziyaret eden AK Parti Balıkesir Milletvekili Adayı Mahmut Poyrazlı’ya 7’den 77’ye ilgi olduğu gözlendi.
29.04.2015
Ak Parti Milletvekili Adayı Poyrazlı Savaştepe'de
AK Parti Balıkesir Milletvekili Adayı Mahmut Poyrazlı, listelerin belli olmasının ardından ilk ziyaretini Savaştepe ilçesine yaptı.
09.04.2015
AKP Balıkesir Milletvekili Adayları Belli oldu
Aday Adayları arasında yapılan değerlendirmeler ile Milletvekili Adayları belli oluyor..
07.04.2015
AKP Aday Adayı Poyrazlı’ya, Partililerden Büyük Destek
AK Parti Balıkesir eski il başkanı ve milletvekili aday adayı Mahmut Poyrazlı, 7 Haziran 2014 seçimlerinin sadece Türkiye açısından değil, bölge ve dünya açısından da büyük önem taşıdığına dikkat çekerek "AK Parti teşkilatları olarak bu seçimin ciddiyetini anlayıp çok çalışmamız gerekli" dedi.
25.02.2015
Ak Parti Balıkesir İl Başkanı Mahmut Poyrazlı’dan Veda
Balıkesir’de basın mensuplarıyla veda toplantısı yapan AK Parti İl Başkanı Mahmut Poyrazlı 30 Kasım’da yapılacak olan 5. Olağan Kongre’ye Başbakan Ahmet Davutoğlu’nunda katılacağını belirterek "Başbakanımızın teşrifleriyle Kuvayi Milliye meydanında toplu bir açılış töreni gerçekleştireceğiz" dedi.
24.11.2014
AKP İl Başkanı Poyrazlı:'Türkiye’nin Sesi Olmaya Devam Edeceğim'
AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mahmut Poyrazlı, AK Parti’nin 27 Ağustos’ta yapacağı 1. olağanüstü kongre sonrasında da yeni Türkiye’nin sesi olmaya devam edeceğini söyledi.
23.08.2014
Eski Belediye Başkanı İsmail Ok’tan Açıklama
Balıkesir eski Belediye Başkanı İsmail Ok, yaptığı basın açıklaması ile Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur ve AK Parti İl Başkanı Mahmut Poyrazlı’yı sert bir dille eleştirdi.
18.08.2014
'5 Yılda 51 Milyon TL Balıkesir'in Kasasında Kalacak'
AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mahmut Poyrazlı, 30 Mart'ta seçimi kaybeden MHP'li Belediye yönetiminin çöp toplama ihalelerini çok sert eleştirdi.
22.07.2014
'Başbakanımız Yüzde 60 Üzerinde Bir Oyla Cumhurbaşkanı Seçilecektir'
AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mahmut Poyrazlı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yüzde 60'ın üzerinde oy alarak Cumhurbaşkanı olarak seçileceğini söyledi.
21.07.2014
'Dertleri Vatandaşın Acısını Paylaşmak Değil'
AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mahmut Poyrazlı, Soma'da yaşanan facianın ardından maden üzerinden dedikodu üretilip AK Parti'ye zarar verilmek istendiğini belirterek iddialara sert tepki gösterdi.
22.05.2014
'AKP Seçimde En Az Yüzde 50 Hedefliyor'
AK Parti Balıkesir İl Başkanı Av. Mahmut Poyrazlı, 30 Mart'ta yapılacak Yerel Seçimlerde Balıkesir'deki oylarını 355 binden 400 bin ve üzerine çıkarmayı, oy oranını yüzde 50'nin üzerine çıkarmayı hedeflediklerini, tüm teşkilat olarak buna odaklarını söyledi.
10.02.2014
Poyrazlı: Projelerimiz Hazır
AK Parti Balıkesir İl Başkanı Av. Mahmut Poyrazlı, Balıkesir'in Büyükşehir için AK Parti'ye, Belediye başkanı olarak da Ahmet Edip Uğur'a ihtiyacı olduğunu söyledi.
05.02.2014
SGK Hizmet Binası Yeni Yerinde
Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, Sosyal Güvenlik Kurumu Ticaret Odası binasındaki yeni yerinde hizmet vermeye başladı.
07.12.2013
'Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayımız Henüz Belli Değil'
AK Parti Balıkesir İl Başkanı av. Mahmut Poyrazlı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığına Edip Uğur'un aday gösterildiği şeklindeki haberleri yalanladı.
20.11.2013
Her Öğrenci İçin Bir Ağaç Dikildi
Balıkesir Üniversitesi (BAÜ) Çağış Yerleşkesindeki kampus sahasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın canlı yayın ile katıldığı törende her öğrenci için bir fidan dikildi.
16.11.2013
Borsa Başkanı Kula'dan Ak Parti'ye Ziyaret
Balıkesir Ticaret Borsası Başkanı Faruk Kula, AK Parti İl Başkanı Mahmut Poyrazlı'yı makamında ziyaret etti.
09.10.2013
MHP'li Belediye Başkanını İstifaya Çağırdı
Ak Parti Balıkesir İl Başkanı Mahmut Poyrazlı, yerel bir gazetede yayınlanan Belediye Başkan Yardımcılarının eşlerinin, ve MHP'li tanınmış kişilerin sözleşmeli personel olarak Balıkesir Belediyesi'ne alınması iddiasını gündeme taşıdı.
05.07.2013
AK Parti'den 'Hayırlı Olsun' Ziyareti
AK Parti Balıkesir İl Başkanı Av. Mahmut Poyrazlı, göreve yeni başlayan Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Hasan Yılmaz’ı ziyaret ederek görevinin hayırlı olmasını diledi.
19.12.2012
AKP Adayı Belli Değil
Ak Parti Balıkesir İl Başkanı Av. Mahmut Poyrazlı, Balıkesir'in büyükşehir olmasına Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Balıkesir mitinginde verdiği sözün ardından hazırlanmaya başladıklarını, büyükşehirin Balıkesir'e büyük katkılar getireceğini söyledi.
22.11.2012
Akkadınlar'dan Avukat Başkanlara Sürpriz
Balıkesir AK Parti Kadın Kolları üyesi Akkadınlar, İl Kadın Kolları başkanı Avukat Pakize Mutlu Aydemir ve İl Başkanı Avukat Mahmut Poyrazlı'ya sürpriz bir, "Avukatlar Günü" kutlaması hazırladı.
11.04.2012
AK Parti'den Kaymakama Hoşgeldin Ziyareti
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Balıkesir İl Başkanı Avukat Mahmut Poyrazlı, Savaştepe Kaymakamı Ahmet Karakaya'yı makamında ziyaret etti.
15.12.2011
Poyrazlı:'Erbakan Büyük Bir Liderdi'
AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mahmut Poyrazlı, Erbakan'ın büyük bir lider olduğunu, vefatı sebebiyle derin üzüntü duyduğunu söyledi.
28.02.2011
Poyrazlı:Üç Gün Sonra Seçim Olsa Hazırız
AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mahmut Poyrazlı, Üç Gün Sonra Seçim Olsa Hazır olduklarını söyledi.
27.01.2011
Kadıköy'de Poyrazlı Coşkusu
AK Parti İl Başkanı Mahmut Poyrazlı, göreve gelmesinden sonra ilk kez ziyaret ettiği körfez bölgesinde büyük coşku içinde karşılandı.
24.12.2010
AKP Balıkesir İl Yürütme Kurulu Belirlendi
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçen kasımda AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı görevine atanan Mahmut Poyrazlı, İl Yürütme Kurulu üyelerini belirledi.
08.12.2010
Poyrazlı 'Referandumdan Ders Aldık'
Göreve yeni atanan AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mahmut Poyrazlı, 50 kişilik yeni yönetim kuruluyla birlikte basının karşısına çıktı.
26.11.2010
Yeni AKP Yönetimi Basınla Buluştu
Göreve yeni atanan AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mahmut Poyrazlı, 50 kişilik yeni yönetim kurulu üyeleriyle birlikte basınla buluştu.
26.11.2010
CHP'den AKP'ye Nezaket Ziyareti
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı İrfan Barış, AK Parti'nin yeni il başkanı Mahmut Poyrazlı'yı makamında ziyaret ederek, görevinin hayırlı olmasını diledi.
23.11.2010
AKP Balıkesir'in Yeni İl Yönetimi Belli Oldu
AK Parti Balıkesir İl Başkanı Av. Mahmut Poyrazlı, yeni yönetim kurulu listesini açıkladı.
22.11.2010
AKP Balıkesir İl Başkanı Poyrazlı Oldu
AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı görevine, Av. Mahmut Poyrazlı getirildi.
03.11.2010
Edremit Önemli kişiler









Edremit Haber Başlıkları
rekolte  Gönen Organize Sanayi Bölgesi  Sındırgı  film  karesi adayı  motor  altınoluk  rum patriği  Kuşcenneti  Ak Parti  kedi yavrusu  bigadiç  çağrısı  kavun  sarımsaklı  minibüs  Berberler odası  erol küçük  destek  biyo çeşitlilik  göç idaresi  inşaat  hazırlık maçı  biber  motor kazası  ekim  antik kent  edremit  Bülent Başaran  Ak parti Adayları  Altıeylül Belediyesi Seçim Sonuçları  naim bostan  Sefer Akdağ  ihracat  işgal  ihtiyaç  yaya geçidi  Organize Suç  hasat  başkan adayı  atletizm  turizm  sonuçlar  bıçaklama  ali gürbüz  necdet uysal  narkotik  halk eğitim  Belediye Başkan Adayı  okul  atlı cirit  kaza  harun yüzüak  Büyükşehir Gazeteciler Derneği  tuncal kılıç  Bandırmaspor  Altıeylül Belediye Meclis Üyesi Adayları  Bandırma Belediyesi  güzel sanatlar  bisiklet  Necmi Çetin  Öğrenci  MHP  solo türk uçağı  istiklal  Altıeylül Yeni Belediye Başkanı  intihar  kaçak kazı  etüt çalışması  hüseyin yalçın  karadenizliler  yunanistan  Kongre Merkezi  Kepsut  kuva-yi milliye  Sevgi Hastanesi  sergi  müdürlük  gökçen  çalışma  büyükşehir  trafik  karesi  ziyaret  balıkesirspor-trabzonspor maçı  balıkesir  dolandırıcılık  yetiştiricilik  Mustafa Canseven  futbolcu  elektrik direği  Gazeteci  Sigara  Zeytin  Hadi Selimoğlu  tren kazası  Kongre  çeltik  Emrah Ayyıldız  Feridun Süzer 

Son Günlerin Haberleri
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler
16.04.2024 Tarihli Haberler
15.04.2024 Tarihli Haberler
14.04.2024 Tarihli Haberler
13.04.2024 Tarihli Haberler

Haber Arama
Kelime :
Tarih :
Kriterlerin En Az Birini Girin !

Edremit Firmalar
Edremit Ürünler
Edremit Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Edremit mahmut poyrazlı

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi