Şifrem?
146 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Edremit parti

-
1939019 Edremit haber parti 84754 inceleme

Milletvekili Aydemir Otobüs Şöförleriyle Bir Araya Geldi
AK Parti Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir, Balıkesir Üniversitesi kampüsüne toplu taşıma görevi yapan otobüs şoförleriyle bir araya geldi.
24.09.2019
Diyarbakırlı Annelere Balıkesir'den Destek
Vatan Partisi Balıkesir İl Başkanlığı, dağa kaçırılan çocukları için HDP Diyarbakır İl Binası önünde oturma eylemi yapan annelere destek verdi.
13.09.2019
Fatih Erbakan, Bayram Namazını Balıkesir'de Kıldı
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Cenab-ı Allah bu bayramı İslam alemindeki, komşu Müslüman ülkelerdeki, Ortadoğu'daki yanan yangının sönmesine vesile eylesin." dedi.
15.08.2019
İvrindi'nin İki Mahallesinde Asfaltlama Çalışması
İvrindi ilçesine bağlı Karaçepiş ve Bozören kırsal mahallerinde, AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey'in 31 Mart yerel seçimleri öncesi sözünü verdiği asfaltlama çalışmaları başladı.
07.08.2019
Balıkesir'de Köpeklerin Zehirlendiği İddiası
Balıkesir’in Erdek ilçesinde, boş bir arazide bulunan köpeklerin zehirlenerek öldürüldüğü iddiası üzerine AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, konunun takipçisi olduklarını ifade etti. 
17.07.2019
Canbey'den Edremit'te Hastane İnşaat Alanında İnceleme
AK Parti Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, Edremit ilçesinde yaptırılacak 340 yataklı devlet hastanesi inşaat alanında incelemelerde bulundu.
13.06.2019
Canbey, Sahurda Üniversite Öğrencilerine Menemen Yaptı
AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, ramazan ayı dolayısıyla konuk olduğu üniversite öğrencilerine sahurda menemen yaptı.
13.05.2019
Balıkesir'de Belediye Başkanları Mazbatalarını Aldı
Balıkesir'de AK Parti'den Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Yücel Yılmaz ile Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan ve Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı törenle mazbatalarını alarak görevlerine başladı.
09.04.2019
Balıkesir'de Seçim Sonuçlarına İtirazlar Devam Ediyor
Millet İttifakı'nın İYİ Partili Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Ok, Balıkesir'deki seçim sonuçlarına ilişkin itirazlarının reddedildiğini, itirazlarını Yüksek Seçim Kuruluna taşıyacaklarını bildirdi.
08.04.2019
İYİ Parti Balıkesir'de Seçim Sonuçlarına İtiraz Etti
İYİ Parti, Balıkesir'de seçim sonuçlarına itiraz etti.
03.04.2019
Kanber: 'Şeffaf Bir Şekilde Yarışmalıyız'
Demokratik Sol Parti (DSP) Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tamer Kanber, "Büyükşehir Belediye Başkan adayları olarak, kazanacaksak da kaybedeceksek de mertçe, delikanlıca ve şeffaf bir şekilde yarışmalıyız." ifadesini kullandı.
25.03.2019
Dağ: 'Vatandaşımız Kimin Kiminle İttifak Yaptığını Net Görüyor'
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "Vatandaşımız kimin kiminle ittifak yaptığını açık ve net bir şekilde görüyor." dedi.
25.03.2019
CHP'li Meclis Üyesi Yedek Adayından Darp ve Tehdit İddiası
Balıkesir'in Edremit ilçesinde CHP'den belediye meclisi üyesi yedek adayı olan Serkan Göker, partisinden kontenjan meclis üyesi adayının kendisini darp ve tehdit ettirdiğini öne sürdü.
22.03.2019
CHP ve İYİ Parti'nin Ortak Balıkesir Mitingi
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Balıkesir'deki Kuva-yı Milliye Meydanı'nda düzenlenen ortak mitinge katıldı.
18.03.2019
BBB Başkan Adayı Yılmaz, 11 Bin Kişiye İstihdam Sağlayacaklarını Belirtti
AK Parti'nin Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yücel Yılmaz, tarıma 340 milyon lira yatırım yaparak 11 bin kişiye istihdam sağlayacaklarını bildirdi.
14.03.2019
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Balıkesir'i Ziyaret Etti
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Balıkesir'in merkez Altıeylül ilçesinde AK Parti Seçim İrtibat Bürosu'nun açılışına katıldı.
07.03.2019
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Balıkesir'i Ziyaret Etti
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Belediye başkanlarımız israf yapmayacak, projelerini yarıştıracaklar." dedi.
02.03.2019
Postmodern Darbe'nin 22. Yılı
AK Parti Balıkesir Kadın Kolları Başkanı Türkan Buğra, "Postmodern darbe"nin 22. yıl dönümüne ilişkin, "28 Şubat müdahalesinden 22 yıl sonra güçlü demokrasisi ve artan öz güveniyle ilham kaynağı olan bir Türkiye var artık. Güçlü Türkiye'nin güçlü yarınlarına milletimizle birlikte yürüyoruz." dedi.
01.03.2019
Saadet Partisi Balıkesir Adaylarını Tanıttı
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 31 Mart'taki yerel seçimlerde en güzel neticeleri alacaklarını söyledi.
25.02.2019
Altıeylül Meclis Adayları Belli Oldu
Ak Parti Altıeylül Belediyesi Meclis Adayları Belli Oldu
19.02.2019
Karesi Belediye Meclis Üyesi listesi
Ak Parti Balıkesir Karesi Belediye Meclisi Aday Listesi açıklandı.
19.02.2019
CHP Bandırma İlçe Yönetimi İstifa Etti
Balıkesir'de, CHP Bandırma İlçe Başkanı Niyazi Yeloğlu ve partinin ilçe yönetimi, görevlerinden istifa etti.
16.02.2019
Kinoa Üreticilerine İtalya Kapısını Çiftçi Zeliha Araladı
Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde geçen yıl çektiği 10 bin lira krediyle 15 dönüm alanda kinoa eken çiftçi Zeliha Şöher'in ürünleri elinde kalınca devreye giren AK Parti Milletvekili Mustafa Canbey'in girişimleriyle Şöher ile birlikte 15 üreticinin yaklaşık 100 ton "astronot yiyeceği" İstanbullu bir firmaya satıldı.
11.02.2019
AK Parti'li Gençlere Sosyal Medya ve Kişisel Gelişim Eğitimi
AK Parti Balıkesir İl Gençlik Kolları üyelerine "Sosyal Medya ve Kişisel Gelişim" eğitimi veriliyor.
29.01.2019
Doğada Yaşayan Hayvanlar İçin Yem Bırakıldı
Balıkesir AK Parti İl Gençlik Kolları üyeleri, Kazdağları'ndaki hayvanlar için doğaya yem bıraktı.
18.12.2018
AK Parti Balıkesir İl Başkanlığında Yeni Dönem
AK Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Demiraslan'ın istifası üzerine görevi Ahmet Sağlam devraldı.
17.12.2018
CHP Balıkesir İl Başkanından İttifak Açıklaması
CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, CHP ve İYİ Parti'nin yerel seçim ittifakı için anlaşmasının ardından, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Akın'ın adaylıktan çekildiği yönündeki iddialara tepki gösterdi.
13.12.2018
Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Yücel Yılmaz'a Karşılama
AK Parti'nin Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Yücel Yılmaz, kente gelişinde Değirmen Boğazı mevkisinde kalabalık bir partili grup tarafından karşılandı.
01.12.2018
25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü
Balıkesir'de Ali Hikmet Paşa Meydanı'nda toplanan AK Parti İl Kadın Kolları üyeleri parti binasına yürüdü.
26.11.2018
Bakan Fatih Dönmez'in Balıkesir'de Ziyaretleri
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Büyükşehir Belediyesi ile AK Parti İl Başkanlığına ziyaretlerde bulundu. 
03.11.2018
AK Parti Karesi İlçe Başkanı Mesut Baytekin İstifa Etti
Balıkesir'de, AK Parti Karesi İlçe Başkanı Mesut Baytekin görevinden istifa etti.
29.10.2018
Edremit Belediye Meclis Toplantısı Sırasında Gerginlik Çıktı
Edremit Belediyesinin ekim ayı Meclis toplantısında AK Parti ve CHPli üyeler arasında gerginlik yaşandı.
05.10.2018
Ölüme Terk Edilen Atı Kurtarmak İçin Seferber Oldular
Balıkesir'in Erdek ilçesinde ölüme terk edilen bir at, durumunu sosyal medyadan paylaşan hayvansever Aysel Şengüder'in çağrısı, sanatçı Haluk Levent'in başını çektiği AHBAP üyeleri ve AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey'in girişimi sonucu tedavi altına alındı.
01.10.2018
AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş
"Fahiş fiyattan satanlar, stokçuluk yapanlar Türkiye'nin yüz karasıdır" - "Bir taraftan fahiş fiyattan satanlar, bir taraftan 'daha da pahalansın' diye stokçuluk yapanlar, Türkiye'nin yüz karasıdır. Böyle milli bir mücadele verdiğimiz dönemde, bunların tolere edilmesi, bunlara müsamaha gösterilmesi mümkün değildir" - "Tespit edilen stokçular ya da fahiş fiyatlarda satanlar hakkında yasal işlemler yapılıyor. Gerekirse bu tedbirler daha da ağırlaştırılır. Mühim olan milletimizin üretim gücünün korunması, tezgahının dağıttırılmamasıdır. Bunu sağlayacak fiyat spekülasyonlarına Türkiye, asla göz yumamaz" - "İdlib konusunda Ruslar ile varılan mutabakat sonucunda İdlib'de orada hem göçün olmamasını sağlayacak hem de sivil insanların korunmasını sağlayacak bir plan üzerinde anlaşıldı. Ümit ederiz ki bu plan herhangi bir provokasyona meydan verilmeden başarıyla uygulanır ve Türkiye'nin İdlib özelinde ortaya koymuş olduğu bu insani diplomasi meselesi de bütün dünyaya örnek olur" - "Gerçekçi kararlarla Türkiye ekonomisinin daha da güçlü hale getirilmesi için bu saldırıları geride bırakacağız ve inşallah Türkiye yoluna güçlü bir Türkiye olarak devam edecektir. Bunun için hepimizin, bütün milletimizin bu operasyonlara, bu manipülasyonlara karşı uyanık olması herhalde önümüzdeki dönemin en önemli hususiyetlerinden birisidir"
26.09.2018
Balıkesir Merkez Havalimanı Yeni Terminal Binası İnşaatı
AK Parti İl Başkanı Hasan Demiraslan, Balıkesir Merkez Havalimanı yeni terminal binası inşaatında incelemelerde bulundu.
10.09.2018
Edremit Belediye Meclisi Toplantısı Yapıldı
Edremit Belediye Meclisi toplantısı yapıldı. Belediye Başkanı Kamil Saka ile AK Parti'li Meclis Üyesi Murat Tuna arasında gerginlik yaşandı.
07.09.2018
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Türk Ocakları, Balıkesir Üniversitesi ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen "TÜRKÜM 2018 Uluslararası Türk Kültürü ve Medeniyeti Kongresi"nde konuşma yaptı.
06.09.2018
Balıkesir'de AK Parti'li Vekiller Milleti Dinliyor Uygulaması
Balıkesir'de "AK Parti'li Vekiller Milleti Dinliyor" uygulaması kapsamında, il ve ilçelerde oluşturulan ofislerde AK Parti milletvekilleri, vatandaşların sorunlarını dinliyor ve sorunlara çözüm arıyor.
01.08.2018
Başbakan Yıldırım, Balıkesir'i Ziyaret Etti
Başbakan ve AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, partisinin Balıkesir'de Atatürk Stadyumu'nda düzenlenen mitingine katılmak üzere kente geldi. Başbakan Yıldırım, Balıkesir Merkez Havalimanı'nda çoçuklar tarafından karşılandı.
28.05.2018
İYİ Parti Balıkesir Milletvekili Aday Listesi Açıklandı
Yİ Partinin 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için YSK'ye verdiği milletvekili aday listesi açıklandı.
22.05.2018
Ak Parti Balıkesir Milletvekili Adayları
24 Haziran'da gerçekleşecek seçimde Ak Parti Balıkesir Milletvekili Adayları Genel Merkez tarafından son dakika açıkladı.
21.05.2018
Ayvalık'taki Nikita Deresi'nin Islahı
AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Hasan Kıtay, Nikita Deresi'ndeki yoğun kirliliğin çözümüne ilişkin, "Sorunun çözümünde en önemli anahtarın, ilk üreticiden zeytinyağı işletmecisine, belediye çalışmaları da dahil kolektif bir disipline ihtiyacımızın olduğuna inanıyorum. Ama bu sorunu ne pahasına olursa olsun mutlaka çözümleyeceğiz." dedi.
07.05.2018
Profesör ve Öğrencisi AK Parti'den Aday Adayı Oldu
Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesinde öğretim görevlisi Prof. Ahmet Ergün ile öğrencisi Erol Cansel (18), Balıkesir'den AK Parti milletvekili adaylığı için yarışacak.
04.05.2018
Balıkesir'de, CHP'nin Oturma Eylemi
Balıkesir'de Alihikmetpaşa Meydanı'nda yapılan eyleme Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, CHP Parti Meclis Üyesi ve Denetmen Ayça Taşkent,  İl Başkanı Serkan Sarı, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, ilçe başkanları, bazı sivil toplum örgütü temsilcileri ve partililer katıldı.
17.04.2018
Sındırgı Akhisar Yolunun Temeli Kanlı Viraj'da Atıldı
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "Yol, seyahatimizin emniyeti ve güvenini sağlamanın ötesinde çok ciddi bir şekilde ticarete de katkı yapıyor." dedi.
05.04.2018
AK Parti'nin Şehrim 2023 Projesi
AK Parti Genel Merkezi Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığının "Şehrim 2023" projesi kapsamında yola çıkan otobüs, Balıkesir'in Bandırma ilçesine ulaştı.
28.03.2018
AK Parti'nin Şehrim 2023 Projesi
AK Parti Genel Merkezi Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığının "Şehrim 2023" projesi kapsamında yola çıkan otobüs, Balıkesir'e ulaştı.
26.03.2018
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Balıkesir Ziyareti
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Afrin'den sonra hedefin Münbiç olması ve Fırat'ın doğusunun terör unsurlarından temizlenmesi gerektiğini söyledi. 
19.03.2018
İYİ Parti Balıkesir İl Başkanlığına Tuna Seçildi
İYİ Parti Balıkesir İl Başkanlığı görevine, kurucu başkan Nedim Tuna seçildi.
05.03.2018
Şehirlerin Ekonomik Beklentileri Forumu
AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Erdal Tanas Karagöl, "Şehirlerin Ekonomik Beklentileri Forumu"yla şehirlerin haritasını çıkarmaya çalıştıklarını bildirdi.
26.02.2018
Toplam Kayıt: 1658   Sayfa: 1/34 [ 1 ]  [ 2 ]  [ 3 ]  [ 4 ]  [ 5 ]  [ 6 ]  [ 7 ]  [ 8 ]  [ 9 ]  [ 10 ]  [ 11 ]  [ 12 ]  [ 13 ]  [ 14 ]  [ 15 ]  [ 16 ]  [ 17 ]  [ 18 ]  [ 19 ]  [ 20 ]  [ 21 ]  [ 22 ]  [ 23 ]  [ 24 ]  [ 25 ]  [ 26 ]  [ 27 ]  [ 28 ]  [ 29 ]  [ 30 ]  [ 31 ]  [ 32 ]  [ 33 ]  [ 34 ] 
Edremit Önemli kişiler









Edremit Haber Başlıkları
mazbata  trafik  ölüm  yaralı  Protesto  pehlivan  gökçen  Fikret Akova  Sahte Rakı  sokak  Kuşcenneti  kültür  köpek  akçay  Sevgi Hastanesi  hüseyin yalçın  altın  kardeş  Kongre  Yılmaz Arslan  oyun  Edremit Halk Eğitimi Merkezi  Midilli  atık pil  Altıeylül Mhp ilçe Başkanı  doğum  gönen  Kumar  işkur  kadına şiddet  fahri ermişler  saadet partisi  huzur  Meclis Üyesi  İsmet Koçyiğit  Ali Kemal Deveciler  Silahlı çatışma  Nail Akkeçi  MHP il Başkanı  rekolte  ikram  film  Mustafa Gürcanlar  minibüs  zeytinyağı fabrikası  Açılış  veteran futbolcuları  Harun Ertaş  yaya geçidi  AKP  Sındırgı  bakımevi  tohum  chp belediye baskan adayi  seminer  MHP adayları  Belediye başkanı adayı  Seçim  Zerrin Eğrioğlu  okçuluk  ekimi  kaçakçılık  tutuklandı  Kosgeb  Ahmet Dut  Hırsızlık  maç  müdürlük  yasa dışı  dinleme  istihdam  elektrik  yerli  yöresel lezzet  istiklal  çalışma  teksüt  kazdağları  peynir  Arif Efetekin  CHP  alkol  AKP belediye Başkan adayı  düzensiz göçmen  karesi belediyesi  hız denetimi  Yılbaşı  mehmet ali çiçek  Bandırma Belediyesi  Organize Sanayi  haluk uğur  güzel sanatlar  motosiklet  göçmen kaçakçılığı  İsmail Ertekin  Cengiz Dikici  milli park  tören  yolcu otobüsü  Öğrenci 

Son Günlerin Haberleri
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler
16.04.2024 Tarihli Haberler
15.04.2024 Tarihli Haberler
14.04.2024 Tarihli Haberler
13.04.2024 Tarihli Haberler
12.04.2024 Tarihli Haberler
11.04.2024 Tarihli Haberler
10.04.2024 Tarihli Haberler
09.04.2024 Tarihli Haberler

Haber Arama
Kelime :
Tarih :
Kriterlerin En Az Birini Girin !

Edremit Firmalar
Edremit Ürünler
Edremit Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Edremit parti

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi