Şifrem?
86 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Edremit proje

-
2200611 Edremit haber proje 15670 inceleme

Bandırma'da Durakta Matematik Projesi Hayata Geçirildi
Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, matematiğin hayatın her alanına yayılması amacıyla "Durakta Matematik Projesi" hayata geçirildi.
24.10.2019
Bandırma'da Durakta Matematik Projesi
Balıkesir Eğitimde Niteliği Geliştirme ve İzleme (BENGİ) Projesi kapsamında, Bandırma ilçesinde "Durakta Matematik Projesi" hayata geçiriliyor.
22.10.2019
Ayvalık'ta Türk Müziğini Tanıtma ve Destekleme Projesi
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un eşi Rana Selçuk, Bakan Yardımcısı Mahmut Özer'in eşi Fatma Nebahat Özer, Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı'nın eşi Hanife Yazıcı ve Türk Sanat Müziği sanatçısı Aylin Şengün Taşçı, "Türk Müziğini Tanıtma ve Destekleme Projesi" kapsamında Ayvalık ilçesinde ziyaretlerde bulundu.
14.10.2019
Bigadiç'te 'Kütüphanede Buluşuyoruz' Projesi
Bigadiç'te, kitap okuma oranını yükseltmek amacıyla ilçe merkezinde bulunan ilkokul, ortaokul ve liselerdeki öğrencilerin katılımıyla "Kütüphanede buluşuyoruz" projesinin ilk buluşmasını gerçekleştirildi.
04.10.2019
Bandırma'da Haydi Çocuklar Bisikletle Okula Projesi
Bandırma Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve özel bir lise tarafından, bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak amacıyla "Haydi Çocuklar Bisikletle Okula" adlı proje hayata geçirildi.
26.09.2019
Vali Yazıcı'dan Bigadiç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini Ziyaret
Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Bigadiç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine ziyarette bulunarak, öğrencilerin hazırladıkları proje ve çalışmalar ile atölyeleri inceledi.
25.09.2019
Büyükşehir Belediyesinden Manyaslı Çiftçilere Yemlik Tohum Desteği
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Manyas Tarım ve Orman Müdürlüğünce hazırlanan yemlik tohum projesine maddi destek sağladı.
18.09.2019
Köylü Kadınlar, Doğa Dostu Temizlik Malzemesi Üretiyor
Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde, Kazdağlarının eteklerinde kurulu Nusratlı köyünde yaşayan kadınlar, tarihi taş okul binasında Temiz Gelecek Derneği (TEGEL) öncülüğünde yürütülen proje kapsamında "doğa dostu" temizlik malzemeleri üretiyor.
18.09.2019
Yabancı Öğrenciler, Antandros Antik Kenti'ni Gezdi
Edremit ve Şişli Rotary Kulüplerinin ortaklaşa hazırladığı proje kapsamında Bulgaristan, Makedonya, Arnavutluk ve Kosova'dan gelen mimarlık fakültesi öğrencileri Antandros Antik Kenti'ni gezerek incelemelerde bulundu.
16.09.2019
Burhaniye'de Kreş ve Gündüz Bakımevi Projesi
Burhaniye Belediyesi, sosyal sorumluluk projelerinden biri olan ilçede çalışan anne ve babaların çocuklarını bırakabileceği kreş ve gündüz bakımevi yaptıracak.
12.09.2019
Bandırma'da Marmara Ana Metal OSB Projesi Çalışmaları
Marmara Ana Metal Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müteşebbis Kurulu, toplantı yaptı.
09.09.2019
Edremit’te Gaziler ve Çocuklar Gökyüzüyle Buluştu
Balıkesir’in Edremit ilçesinde 6.’ncı Kez düzenlenen Mysia Uluslararası Havacılık Festivali’nin sosyal sorumluluk projesi kapsamında çocuklar ve gaziler gökyüzü ile buluşturuldu.
07.09.2019
Bandırma'da Kreş Projesi İçin Etüt Çalışması
Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, 600 Evler Mahallesi'nde inşa edilecek kreş için etüt çalışmasına başlandı.
31.08.2019
Balıkesir'de Doğan Her Bebek İçin Fidan Dikilecek
Balıkesir'de, Karesi Belediyesince hazırlanan "Her Bebeğe Bir Fidan Projesi" kapsamında doğan her bebek için fidan dikilecek. 
30.08.2019
Açık Kapı-Milletin Kapısı Projesi Edremit'te Uygulanmaya Başlandı
Vatandaşların başvurularının elektronik ortamda kaydedilip ilgili birimlere yönlendirileceği, başvuru sahibinin sürece ilişkin mesaj yoluyla bilgilendirileceği, yapılan işlemlerin üst yöneticiler tarafından takip edileceği "Açık Kapı-Milletin Kapısı" projesi Edremit ilçesinde uygulanmaya başlandı.
23.07.2019
Bandırma Belediyesince Engelli Kampı ve Plajı İnşa Ediliyor
Bandırma Belediyesi tarafından engellilere yönelik projelerden biri olan "Engelli Kampı ve Plajı"nın yapımına başlandı.
08.07.2019
Görme Engelliler Sesli Düzenek İle Banknotları Ayırt Edebilecek
Balıkesir Lisesinde eğitim gören bir grup öğrenci, Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfının (TTGV) "Yarınını İnşa Et" dijital dönüşüm eğitim programı kapsamında, görme engellilerin alışveriş yaparken kağıt paraları ayırt edebilmesi için proje geliştirdi.
22.06.2019
Yarını İnşa Et Ödülleri Sahiplerini Buldu
Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfının (TTGV) "Yarınını İnşa Et" dijital dönüşüm eğitim programı kapsamında Balıkesir'de dereceye giren 3 projenin sahipleri ödüllendirildi.
20.06.2019
'Yarını İnşa Et' Ödülleri Sahiplerini Buldu
Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfının (TTGV) "Yarınını İnşa Et" dijital dönüşüm eğitim programı kapsamında Balıkesir'de dereceye giren 3 projenin sahipleri ödüllendirildi.
19.06.2019
Sındırgı'da Öğrenciler 8 Ton Atık Topladı
Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde, öğrencilere çevre bilinci aşılanması için "Temiz toplum, temiz çevre" sloganıyla yürütülen "Geleceğini Çöpe Atma Projesi" kapsamında 8 ton 170 kilogram atık toplandı.
15.06.2019
Bandırma Tarımının Yüzde 25-30'u Sulanabilir Olacak
Bandırma Ziraat Odası Başkanı Süleyman Dönmez, Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından "Manyas Barajı Sol Sahil Sulaması Projesi"nin tamamlanmasının ardından 80 bin dekar alanın suyla buluşacağını söyledi.
24.05.2019
Gençler İçin Yeni Bir Pencere Projesinde Sertifika Töreni
Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Bandırma Meslek Yüksekokulunun gemi inşaatı programı ile Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) iş birliğinde yürütülen "Gençler İçin Yeni Bir Pencere" projesi kapsamında CTP ve kompozit üretimi eğitiminde başarılı olan öğrencilere törenle sertifikaları verildi.
23.05.2019
Yetenek Avcıları Çocukları Sporla Geleceğe Hazırlıyor
Balıkesir'de, ilin plaka numarasından hareketle "Sporda Yetenek 10'la Gelecek" adı verilen ve çocukların yeteneklerinin keşfedilmesi, zararlı alışkanlıklardan uzak tutulması hedeflenen proje kapsamında farklı spor branşlarında 39 binden fazla öğrenciye ulaşıldı.
22.05.2019
Kazdağları'nda Biyo Çeşitliliğin Korunması İçin Çalıştay
Balıkesir'in Edremit ilçesinde, "Kazdağları Biyo Çeşitliliğin Korunması ve Sürdürülebilir Orman Yönetimi Projesi" kapsamında çalıştay düzenlendi.
18.05.2019
Kuveyt Türk'ten Meraklı Kaşiflere Kodlama ve Robotik Eğitimi
Kuveyt Türk, gelecek nesilleri teknolojinin temel yapı taşı olan kodlama eğitimiyle tanıştırmak için başlattığı 1010 Kaşif Projesi kapsamında Türkiye'nin dört bir yanında öğrencilerle buluşmaya devam ediyor.
15.05.2019
Cep Harçlıklarıyla Akülü Tekerlekli Sandalye Aldılar
Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, ilkokul öğrencileri hayata geçirdikleri bir proje kapsamında ihtiyaç sahibi bir engelliye akülü tekerlekli sandalye hediye etti.
07.05.2019
Balıkesir’de Etnobotanik Miras Projesi
Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) araştırmacılarının bir yıl önce başlattıkları Gömeç ilçesi etnobotanik özellikleri projesinin ikinci aşamasında genç kuşaklar ile yaşlı kuşakların bilgi alışverişi sağlanacak.
07.05.2019
Bandırma'da Çamlık Bir Nefestir Projesi
Balıkesir Eğitimde Niteliği Geliştirme ve İzleme (BENGİ) Projesi kapsamında, Cumhuriyet İlkokulu tarafından doğaya saygılı, doğayı koruyan ve sahip çıkan bireyler yetiştirmek amacıyla "Çamlık Bir Nefestir" etkinliği düzenlendi.
03.05.2019
Sındırgı'da Geleceğini Çöpe Atma Projesi Sona Erdi
Sındırgı ilçesinde "Geleceğini Çöpe Atma Projesi", Çamlık Mesire Alanı'nda yapılan çevre temizliğiyle sona erdi.
03.05.2019
Lise Öğrencileri Erdek Cumhuriyet Alanı'nda Kitap Okudu
Erdek Anadolu Lisesi öğrencileri, Balıkesir Valiliğinin uyguladığı Balıkesir Eğitimde Niteliği Geliştirme ve İzleme Projesi (BENGİ) etkinlikleri kapsamında Erdek Cumhuriyet Alanı'nda kitap okudu.
27.04.2019
Bandırma'da Kağıt Model Uçak Yarışması
Türk Hava Kurumu (THK) Bandırma Şubesi tarafından "Balıkesir Eğitimde Niteliği Geliştirme ve İzleme (BENGİ) Projesi" kapsamında ilk ve orta dereceli okul öğrencilerine yönelik "Kağıt Model Uçak Yarışması" düzenlendi.
25.04.2019
Beş Yaşındaki Recep Tayyip Erdoğan Çevre Duyarlılığıyla Örnek Oluyor
Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde başlatılan Sıfır Atık Projesi'ne destek vermek için Balıkesir'de babasıyla beraber atık pil, yağ ve mavi kapak toplayan 5 yaşındaki Recep Tayyip Erdoğan, çevre bilinciyle örnek oluyor.
22.04.2019
Manyas'ta Üreticilere 68 Küçükbaş Hayvan Dağıtıldı
Tarım ve Orman Bakanlığının "Genç Çiftçi Projesi" kapsamında Balıkesir'in Manyas ilçesinde üreticilere hibe olarak küçükbaş hayvan dağıtıldı.
19.03.2019
Burhaniye'de Minik Eller Projesiyle Binlerce Anne ve Bebeğe Ulaşıldı
Burhaniye Belediyesi tarafından yeni doğum yapan annelere destek vermek amacıyla hayata geçirilen "Minik Eller Projesi" kapsamında 5 yılda 2 bin 696 yenidoğan ve anneye hizmet götürüldü.
13.03.2019
Erdek'te Engelleri Aşıyorum Kitap Okumayı Destekliyorum Programı
Erdek Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Balıkesir Eğitimde Niteliği Geliştirme ve İzleme (BENGİ) Projesi kapsamında "Engelleri Aşıyorum Kitap Okumayı Destekliyorum" temalı program düzenlendi.
08.03.2019
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Balıkesir'i Ziyaret Etti
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Belediye başkanlarımız israf yapmayacak, projelerini yarıştıracaklar." dedi.
02.03.2019
Edremit Körfezi Saklı Hazineleri Kırmızı Mercanlar Projesi
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, "Edremit Körfezi Saklı Hazineleri Kırmızı Mercanlar Projesi"nin tanıtım toplantısı yapıldı.
28.02.2019
TANAP Hibesiyle Köy Okulu Modernleşti
Manyas ilçesi kırsal Akçaova Mahallesi'ndeki ortaokul, Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı Projesi'nin (TANAP) sosyal ve çevresel yatırım programı kapsamında restore edildi.
21.02.2019
Balıkesir'de İlkokul Öğrencisinden Atık Pil Projesi
Balıkesir'in Havran ilçesinde ilkokul 2. sınıf öğrencisi, çevre dostu proje geliştirdi.
21.02.2019
İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Balıkesir Ziyaret Etti
İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, "İzleme ve Değerlendirme Projesi" çalışmaları kapsamında geldiği Balıkesir'de Vali Ersin Yazıcı'yı ziyaret etti.
08.02.2019
Balıkesir'de Babalar ve Oğulları Penaltı Turnuvası
Gençlik ve Spor Bakanlığınca tüm illerde başlatılan "Soğuk Zamanlarda Sıcak Salonlarımızda Spora Projesi" kapsamında, Altıeylül Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından "Babalar ve Oğulları Penaltı Turnuvası" gerçekleştirildi.
02.02.2019
Ayvalık'ta 12 Aylık Turizm Sezonu İçin Çalışma Yapılacak
Güney Marmara Kalkınma Ajansınca (GMKA) desteklenen "Ayvalık Doğal Yaşamı Koruyor" projesi kapsamında, Şeytan Sofrası Lagünü ve Ayvalık Adaları Tabiat Parkı'nın 12 ay turizme elverişli hale getirilmesi için çalışma yapılacak.
25.01.2019
GMKA'dan Edremit Turizmine 3,6 Milyon Lira Hibe Desteği
Balıkesir'in Edremit ilçesi turizminin geliştirilmesine yönelik Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı öncülüğünde hazırlanan 6 proje, Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) tarafından 3,6 milyon lira hibe almaya hak kazandı.
23.01.2019
Narkotik Eğitim Tırı Bandırma'da
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesinin bir projesi olan Narkotik Eğitim Tırı'nda Balıkesir'in Bandırma ilçesindeki lise öğrencilerine uyuşturucunun zararları anlatıldı.
17.01.2019
Narkotik Eğitim Tırı 78 Bin Kişiye Ulaştı
 İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesinin bir projesi olan Narkotik Eğitim Tırı, madde kullanımını önlemek konusunda farkındalık yaratmak amacıyla Balıkesir'in Edremit ilçesine geldi.
16.01.2019
Narkotik Eğitim Tırı Balıkesir'de
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesinin bir projesi olan Narkotik Eğitim Tırı, madde kullanımını önlemek konusunda farkındalık yaratmak amacıyla Balıkesir'e geldi.
10.01.2019
Balıkesir'de Sinemaya Gitmeyen Çocuk Kalmayacak
Milli Eğitim Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı öncülüğünde yürütülen "Sinemaya Gitmeyen Çocuk Kalmasın" projesi kapsamında Balıkesir'de 21 Aralık'a kadar 29 bin 326 öğrenci, sinemalarda film izleyecek.
19.12.2018
Ayvalık'ta Sanat 10'la Yükselecek Projesi
Ayvalık ilçesinde, Balıkesir’de Eğitimin Niteliğini Geliştirme ve İzleme (BENGİ) projesi kapsamında gerçekleştirilen "Sanat 10'la Yükselecek" projesinin bilgilendirme toplantısı yapıldı. 
18.12.2018
Ayvalık'ta Eko-Okullar Projesi Hayata Geçirildi
Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, öğrencilere çevre bilinci kazandırmak ve çevre yönetimi eğitimi vermek için "Eko-Okullar Projesi" hayata geçirildi.
15.12.2018
Anadolu Mandası'nı Melezleyerek Süt Verimini İkiye Katladılar
Hayvancılığın gelişmesi için önemli araştırmaların yürütüldüğü Koyunculuk Araştırma Enstitüsünde 20 yıl önce başlatılan proje kapsamında "Anadolu mandası" ile "Bulgar murrahı"nın melezlenmesiyle elde edilen genotiple süt verimi ikiye katlandı. 
23.11.2018
Toplam Kayıt: 1018   Sayfa: 1/21 [ 1 ]  [ 2 ]  [ 3 ]  [ 4 ]  [ 5 ]  [ 6 ]  [ 7 ]  [ 8 ]  [ 9 ]  [ 10 ]  [ 11 ]  [ 12 ]  [ 13 ]  [ 14 ]  [ 15 ]  [ 16 ]  [ 17 ]  [ 18 ]  [ 19 ]  [ 20 ]  [ 21 ] 
Edremit Önemli kişiler









Edremit Haber Başlıkları
Sanayi Odası  mehmet ali çiçek  sözleşme  Hüseyin Tanrıverdi  MHP il Başkanı  Organize Sanayi  Osman Kılıç  ahmet duran bulut  gazete  fahri ermişler  hamsi  ambulans  maddi sıkıntı  erdek  Berberler odası  rum patriği  saadet partisi  okçuluk  test merkezi  bayram namazı  Ak Parti  AKP 6 eylül adayları  Soygun  çalıştay  Kasım Bostan  kapıdağ  MHP adayları  Ayvalık Belediyesi  muzaffer mavuk  proje  sahte  polis memuru  planlama  Karavan Kamp  coşkun taşkın  Zerrin Eğrioğlu  Meclis Üyesi  aydemir mutlu  AKP belediye Başkan adayı  ali gürbüz  balıkesir haberleri  kuvayı milliye  Rıdvan Gider  Seçim  lokantacılar odası  sarımsaklı  Cengiz Dikici  karesi  7 yaralı  şehir  yumurta  elektrik direği  manyas  trafik  japonya  Nihat Emer  Balıkesir belediye başkan adayı  huzur operasyonu  pehlivan  intihar  silahlı saldırı  huzur  düzensiz göçmen  motor kazaları  Protesto  altay  film  futbolcu  itiraz  kayıp  Kadın Girişimçi  balık hali  maki  Mustafa Canbey  dolandırıcılık  kamil saka  yunan  Silahlı çatışma  balıkesirspor-trabzonspor maçı  müdürlük  1. lig  antreman  yaya geçidi  edremit  bıçaklama  tuncal kılıç  kemal aydemir  içki  gümrük  Ayakkabıcılar Odası  ölüm  yeniden refah partisi  yol durumu  aşure  Mustafa Yaman  altıeylül aday adayları  kaçakçılık  chp adayı  Aday Adayı  balıkesir 

Son Günlerin Haberleri
16.04.2024 Tarihli Haberler
15.04.2024 Tarihli Haberler
14.04.2024 Tarihli Haberler
13.04.2024 Tarihli Haberler
12.04.2024 Tarihli Haberler
11.04.2024 Tarihli Haberler
10.04.2024 Tarihli Haberler
09.04.2024 Tarihli Haberler
08.04.2024 Tarihli Haberler
07.04.2024 Tarihli Haberler
06.04.2024 Tarihli Haberler

Haber Arama
Kelime :
Tarih :
Kriterlerin En Az Birini Girin !

Edremit Firmalar
Edremit Ürünler
Edremit Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Edremit proje

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi