Şifrem?
102 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Metin Özgür MHP'den Aday Adaylığını Açıkladı
MHP'den Balıkesir Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan eski İl Özel İdare Genel Sekreteri Metin Özgür, basın açıklamasında heyecanlı bir konuşma yaptı.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Partilileri coşturan Milletvekili Aday Adayı Özgür, konuşmasının sonunda Kadın Kolları başkanının elini öptü, il ve merkez ilçe başkanlarını da kucaklayıp sarıldı. Metin Özgür'ü bu mutlu ve heyecanlı gününde yalnız bırakmayan eşi Kıymet Hanım da çiçek verip kutladı, başarı diledi.

"PROTOTİPLERİ BOZACAĞIM"
Türkiye'deki il özel idarelerinde geçilen Genel Sekreterlik uygulamasında pilot il seçilen 11 ilden Balıkesir'de İl Özel İdare Müdürü iken 5 yıl yaptığı bu görevin ardından İl Özel İdare Genel Sekreteri olan Metin Özgür, 12 Ocak 2010 tarihinde bu görevinden alınarak daha alt bir birime müdür olarak atandı.

Ülkücü kimliğinin bilinmesinin bu tasarrufta etkili olduğunu ifade eden Metin Özgür, AK Parti yönetimi tarafından görevden alındığını, Balıkesir İdare Mahkemesi'ne açtığı yürütmeyi durdurma ve iadesiyle ilgili mahkemenin bir buçuk yıla yakın zamandır devam ettiğini belirterek, mahkemenin hala sonuçlanmamasını ise kamuoyunun takdirine bıraktığını söyledi.

İl Özel İdaresi'nde uzun yıllar müdür ve nihayet son 5 yıldır Genel Sekreter olarak yaptığı bürokratlık tecrübesini aktif siyasette halkla paylaşacağını anlatan Metin Özgür, ilginç iddialarda bulundu.

Balıkesir'deki siyasetçi ve bürokrat prototiplerini bozacağını iddia eden MHP Balıkesir Milletvekili Aday Adayı Metin Özgür, "Balıkesir ilinde, Bakanlıklardan gelen rutin ödenekleri 'ben çıkarttım' diyerek haber yaptıran, elinde gazete kupürleri ile köy köy dolaşan, hasbelkader bir kamu kurumunun karar organında yer alarak 'o kamu kuruluşunun kaynaklarını ve paralarını ben dağıttım, bu güç beni meclise taşıyacaktır' diye adaylığını açıklayan ve bu söylemle de temayülde birinci sıraya oturan siyasetçi prototipine son vermek için adayım.

Devlette hasbelkader bir masa kapmış, vatandaşa 'bugün git yarın gel' diyen ancak, namusuyla çalışan kamu görevlisine arkasına aldığı siyasi erkle zulmedip eziyet eden bürokrat prototipine son vermek için adayım. Balıkesir'in kalkınmasını ve tanıtılmasını panayır çadırlarında gören ve arayan sanayici prototipine son vermek için adayım" diye konuştu.

Metin Özgür, görevi esnasında Balıkesir'e hizmet etme imkanının AK Parti iktidarı tarafından siyasi mülahazalarla haksız ve hukuksuz olarak elinden alınarak engellendiğini, görevden alınarak adeta linç operasyonuna tabi tutulduğunu savundu. Özgür, "Kara, hava, deniz ve demir yolu ağları ile limanları ve havaalanları ile işadamlarının cazibe merkezi olmuş bir Balıkesir'i çok özlüyorum ve bu özlemle yola çıkıyorum. Teşkilatımdan ve halkımdan bunun vizesini istiyorum. Milliyetçi Hareket, milli vicdanın sesidir.

Bilge lider genel başkanımız Dr. Devlet Bahçeli Bey'in ifadesiyle, Türk Milleti hiç şüphe yoktur ki bu sese kulak verecek. Bu sesi mutlaka duyacaktır. İnşallah 12 Haziran seçimlerinde Balıkesir'de de zafer Türk milliyetçilerinin olacak, tek başına iktidar isteyen sayın genel başkanımıza en büyük desteği de Balıkesirliler olarak bizler vermiş olacağız" dedi.

DUYGULANDIRAN JEST
MHP Milletvekili Aday Adayı Metin Özgür, konuşması esnasında Zağnos Paşa, Havranlı Koca Seyit ve Yozgatlı Kınalı Hasan örnekleri, Başbuğ Alpaslan Türkeş ile Ülkücü şehitlerle ilgili hatırlatmalarıyla partilileri hem coşturdu hem duygulandırdı.

MHP İl Başkanlığındaki açıklamasının başında masanın önüne konulan çiçek buketindeki nazar boncuklu bir not dikkat çekti. Üzerinde, "Allah yolunu açık etsin" yazılı Kıymet Özgür imzalı nazar boncuğu iliştirilmiş not kağıdının bulunduğu çiçek Milletvekili Aday Adayını duygulandırdı.

Konuşmasının arasında 30 yıllık hayat arkadaşı eşini de takdim ederken gözleri dolan MHP milletvekili Aday Adayı Metin Özgür'e, konuşmasının sonunda yanına gelen eşi Kıymet Hanım bu defa kırmızı bir gül vererek eşini kutlayıp, başarılar diledi.

Adaylık açıklamasında son derece heyecanlı olduğu gözlenen Metin Özgür, konuşmasının sonunda bozkurt işaretiyle partilileri selamlarken il başkanına ve merkez ilçe başkanına sarılıp kucakladıktan sonra tokalaşmak için elini uzatan il kadın kolları başkanının da elini öpüp alnına koydu.

Parti binasındaki basın açıklamasına MHP İl Başkanı Mehmet Duran, Merkez İlçe Başkanı Bayram Çılgın, MHP MYK Üyesi Yaşar Taşkın, MHP İl Kadın Kolları Başkanı Müjgan Calan, İGM ve Belediye Meclis üyeleri, il ve merkez ilçe yöneticileri ile çok sayıda partili katıldı. Programı sebebiyle toplantıya sonradan katılan Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok ve Belediye Başkan Yardımcısı Tuna Aktürk de Metin Özgür'e başarı dilediler.

26.03.2011

Yorumlar   Yorum Ekle

fatih maradit / düzce
başarılı bürokrat
metin beyi boludan tanırım. çok başarılı bir bürokrattır. hatta onun için bürokrat tiplemesi yanlış olur. metin bey tam bir halk adamıdır. en garibanın halinden yine o anlar. devlette işlerin nasıl döneceğini, ankara bürokrasisini çok iyi bilir. yaşadığı kentin sorunlarını çok yakından takip eder. yerel basına bakış açısı diğer siyasiler gibi değildir.yerel basını sadece seçim dönemi değil her an takip eder. böylelikle kentine dair her konudan haberi olur. onun için en önemli şey insandır. balıkesire çok şey katacağına inanıyorum. inşallah kazanır. o kazanırsa balıkesir kazanır.
27.03.2011 19:46:58
Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler









Son Günlerin Haberleri
28.04.2024 Tarihli Haberler
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Metin Özgür MHP'den Aday Adaylığını Açıkladı

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi