Şifrem?
204 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Akçay'da MHP Seçim Teşkilatı Seçim İçin Düğmeye Bastilar
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçay Teşkilatı, düzenledikleri basın toplantısı ile birlikte 2011 seçimleri için düğmeye bastıklarını açıkladı.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

“Tam Yol İleri” sloganı ile yola çıkan MHP Akçay Belde Teşkilatı, Akçay beldesindeki bir otelin toplantı salonunda basın mensuplarıyla bir araya geldi. Kahvaltılı basın toplantısına Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, MHP Edremit İlçe Teşkilatı Başkanı Ahmet Soylu da katılırken, toplantının ev sahibi olan MHP Akçay Belde Teşkilatı Başkanı Gazi Sonışık, hazırladıkları basın açıklamasını okudu.

MHP’li yöneticilerin ve MHP Akçay Belde Teşkilatı Kadın Koları Yönetimi’nin de bulunduğu toplantıda konuşan başkan Gazi Sonışık, “Erken seçim tarihinin belli olmasıyla, sizlerin de bildiği gibi, Genel Başkanımız sayın Dr. Devlet Bahçeli seçim startını vermiş, bizlere de iktidar olma yolunda ‘Tam Yol İleri’ demiştir. İktidar olmanın yolu çok çalışmaktan, çok gayret etmekten ve birlik beraberlik içinde tek vücut olmaktan geçiyor. Bu ülke için birilerinin elini taşın altına koyması gerekiyor. Biz bu yönetimde olanlar buz dağının sadece görünen kısmıyız. Asıl görev buz dağının görünmeyen kısmında. Gönüldaşlarımız da, ülküdaşlarımız da, dava arkadaşlarımız da onların bizlere vereceği destek tek yürek, tek bilek, tek başına iktidar olmamızı sağlayacak. AKP iktidarı, Milliyetçi Ülkücüler üzerinde siyaset yapmıştır. Bu seçim döneminde de mutlaka bu tarz oyunlara baş vuracaktır. O yüzden soğuk kanlılığımızı korumalı, içimizdeki Milliyetçi, Ülkücü sese kulak vermeli ve bu oyunlara gelmemeliyiz.

MHP’nin tartışmasız amacı her insanımızın başının dik, karnının tok ve geleceğinin onurlu olmasıdır. Ülküdaşlarımız, gönüldaşlarımız ve dava arkadaşlarımız zaman birlik olma, tek yürek olma zamanıdır. Zaman silkinip canlanma ve ben buradayım deme zamanıdır. Zaman ülkemi size parçalatmam, buna izin vermem deme zamanıdır. Zaman MHP’nin tek başına iktidar olma zamanıdır. O yüzden bu saat, bu dakikadan itibaren MHP Akçay Belde Teşkilatı olarak bu yarışın içine girmiş ve start düğmesine başmış bulunuyoruz. Haydi Akçay, haydi Edremit, haydi Balıkesir ve haydi Türkiye, Tam Yol İleri. Allah Türk’ün yar ve yardımcısı olsun” dedi.

“DURMAK YOK. ÇALIŞMAK ZORUNDAYIZ”
Belde Başkanı Gazi Sonışık’ın konuşmaları alkış alırken, daha sonra konuşan MHP Edremit İlçe Başkanı Ahmet Soylu ise, kararlı ve özverili bir biçimde çalışacaklarını ve 2011 seçimlerinde partilerini tek başına iktidara taşıyacaklarını ifade etti. Soylu, Durmak yok, çalışmak zorundayız. Genel başkanımız da hiç durmadan il il gezerek çalışıyor. Halkımıza bu ülkenin gidişatını ve varacağı noktayı anlatmak bilere düşüyor. Bizler Edremit Teşkilatı olarak haftalardır köy köy dolaşıyor, insanlara durumu anlatıyoruz. Çünkü bizim partimizin bir televizyonu, ulusal bir gazetesi, bir yayın grubu yok. Sadece yürekli ve bilinçli Milliyetçilerimiz var. Bu ülkeyi ısrarla bölmek isteyenler var. Buna asla izin vermedik ve vermeye de hiç niyetimiz yok. Tek yürek, tek yumruk olma zamanı gelmiştir. Haziran ayında muhtemelen gerçekleştirileceği söylenen 2011 seçimlerinde başarılı olmak zorundayız ve bu kararlılıkla ilerlediğimiz takdirde tek başına iktidar da kaçınılmazdır. 31 Ekim günü Genel Başkanımız sayın Dr. Devlet Bahçeli Balıkesir’e gelerek Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda ülküdaş ve milliyetçi kardeşlerimizle buluşacaktır. Bu buluşmaya sizlerin de katılmasını istiyoruz. Hatta tüm halkımızı davet ediyoruz. AKP’nin strateji değiştirdiğini gözlemliyoruz. Özellikle Balıkesir ve Edremit için izlenen stratejilerinde hedeflerini saptırmamız, uyanık olarak tahriklere gelmememiz gerekiyor. Balıkesir ve Edremit’teki başarımız ortadadır. Bu olumlu tepkileri de şımarmadan değerlendirmek, daha azimli bir biçimde çalışmalarımızı sürdürmek zorundayız. Oynanacak olan oyunlara karşı ve yıldırma politikalarına karşı uyanık olalım. Bizim görevimiz teşkilatımızı ayakta tutup iktidar olması için elimizden geleni yapmaktır. MHP barajı bile aşamayacak deniliyor. Fakat MHP’nin 2011 seçimlerinde iktidar olacağını hep birlikte görecekler. Allah yar ve yardımcımız olsun” diye konuştu.

14.10.2010

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler



















Son Günlerin Haberleri
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Akçay'da MHP Seçim Teşkilatı Seçim İçin Düğmeye Bastilar

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi