Şifrem?
253 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

10 Bin Kapasiteli Kampüs Geliyor
Balıkesir Milli Eğitim Müdürlüğü, 10 bin öğrencinin eğitim alacağı, bünyesinde modern spor kompleksleri ve konferans salonlarını bulunan bir eğitim kampüsü inşa etmeyi planlıyor.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Balıkesir Milli Eğitim Müdürlüğü, 10 bin öğrencinin eğitim alacağı, bünyesinde modern spor kompleksleri ve konferans salonlarını bulunan bir eğitim kampüsü inşa etmeyi planlıyor.

Eğitim Kampüsü projesini İHA'ya özel değerlendiren Milli Eğitim Müdürü Sabri Caner, "Eğitimde kaliteyi arttırmak için Balıkesir'de eğitimin geleceğini planlıyoruz" dedi.

Isparta Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden ayrılarak Aralık ayında Balıkesir Milli Eğitim Müdürlüğü görevine başlayan Sabri Caner, göreve geldiği bir buçuk ayda Balıkesir'in eğitim konusundaki eksiklerini tespit ederek çalışmalara başladı. Balıkesir'in ilçelerini gezen ve buralarda eğitim toplantıları yaparak sürekli olarak bilgi alışverişinde bulunan Müdür Caner, "Sürekli olarak eğitimci arkadaşlarımla görüşlerimizi paylaşıyoruz. İlçeleri dolaştık ve gerekli tespitleri yaptık. Tüm gayretimiz Balıkesir'de eğitim kalitesini arttırmak. Sayın Valimiz Ahmet Turhan'da bu konuya çok önem ve destek veriyor. Kendisi Balıkesir için ve eğitim dünyası için büyük bir şans" dedi.

EĞİTİM KAMPÜSÜ İLE KALİTE ARTACAK

Balıkesir'in bir eğitim kampüsüne ihtiyacı olduğunu vurgulayan Milli Eğitim Müdürü Sabri Caner, bu konuda gerekli çalışmaları başlattıklarını söyledi. Üçpınar Köyü mevkisinde bulunan 600 dönümlük bir alanı eğitim amaçlı değerlendirmek istediklerini ifade eden Müdür Caner, "Eğitim kampüsü projesinin henüz daha başındayız. Amacımız 10 bin öğrencinin bir arada olacağı içinde spor kompleksi barındıran, konferans salonu, yüzme havuzu olan bir eğitim alanı oluşturmak. Bunun içinde gerekli çalışmalar başlatıldı" dedi.

Projenin temelinin en erken 2014 yılında atılabileceği belirtilirken, eğitim kampüsünün anadolu liselerini, meslek liselerini bünyesinde barındıracağını ve projenin uygulanması ile de bazı okulların bu eğitim kampüsüne taşınmasının gündeme gelebileceği öğrenildi.

BİGADİÇ'TE ATIL BİNA EĞİTİME KAZANDIRILDI

Balıkesir'in Bigadiç ilçesinde eğitim toplantısı yaptıklarını kaydeden Milli Eğitim Müdürü Sabri Caner, ilçede yarım kalmış atıl bir binayı eğitime kazandıracaklarını söyledi. Müdür Caner, "Eğitimci arkadaşlarımızla bir ekip çalışması yürütüyoruz. Her şeyi birlikte planlıyor ve çalışmalarını yürütüyoruz. Bigadiç ziyaretimde ilçedeki yetkili arkadaşlarımız bana bir bina gösterdiler. Huzurevi olarak planlanmış ancak bina atıl olarak kalmış. Gerekli çalışmaları başlattık. Bu binayı eğitime kazandırıp köyden okumak için gelen kız öğrencilerimize yurt olarak düşünüyoruz" dedi.

Bigadiç'te bulunan bina ile ilgili keşif bedeli konusunun ödendiği öğrenilirken, kız öğrencilere eğitimde kolaylık sağlayacak bina ile ilgili çalışmaların en kısa sürede başlatılacağı öğrenildi.

ÖĞRETMENEVİ YATIRIM PROGRAMINA ALINDI

Balıkesir'de inşaatı süren Öğretmenevi binası yatırım programına alındı. Kaba inşaatı bitmiş öğretmenevi binasının yatırım programına alındığını doğrulayan Müdür Sabri Caner, öğretmenevinin modern bir bina olacağını söyledi. Şehir merkezinde bulunan öğretmenevi binası ile ilgili soruyu cevaplayan Sabri Caner, bu binanın da kız öğrenciler için düşünüldüğünü ve yurt olabileceğini söyledi.

12.02.2013

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler









Son Günlerin Haberleri
29.04.2024 Tarihli Haberler
28.04.2024 Tarihli Haberler
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir 10 Bin Kapasiteli Kampüs Geliyor

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi