Şifrem?
112 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Balıkesir'den Gazeteci Aday
Uzun yıllar parlamento muhabirliği yapan Balıkesirli tecrübeli gazeteci Sadullah Özcan, milletvekili aday adaylığını açıkladı.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Sadullah Özcan, "Ülkenin aydınlık geleceği, Balıkesir'in güzel yarınları için çalışmak ve sizlerin sesi, sizlerin dili olmak istiyorum" dedi.

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­

Balıkesirli tecrübeli gazeteci Sadullah Özcan, AK Parti Balıkesir milletvekili aday adaylığını, il teşkilatında düzenlediği basın toplantısıyla açıkladı.
Kalabalık bir partili 
topluluğunun katıldığı toplantıda hedeflerini anlatan Özcan, uzun yıllar TBMM'de parlamento muhabiri olarak görev yaptığını hatırlatarak Ankara tecrübesine dikkat çekti.

Özcan, AK Parti'de bugüne değin öne çıkan milletvekilleri olarak bilinen A. Edip Uğur, İsmail Özgün, Ali Osman Sali ve Cemal Öztaylan'ın bazı vasıflarına işaret edip, "Bu değerli isimlerin taşıdığı önemli özelliklerin birçoğuna sahibim." ifadesini kullanarakmilletvekili seçilmesi halinde ülkeye ve Balıkesir'e önemli hizmetlerde bulunacağını söyledi.

"Ankara’da her kademede kadim dostlarımız oldu" diyen Özcan, "Şimdi bu birikimlerimi memleketimle, memleketimin insanlarıyla paylaşmak istiyorum. Aynı zamanda Yüce Meclis’te sizleri layıkıyla temsil etmek ve sizlerin sesi, sizlerin dili olmak istiyorum." ifadesini kullandı.

AK Parti Balıkesir Milletvekili aday adayı Sadullah Özcan, sözlerini şöyle sürdürdü:


BALIKESİR'İN KISKANDIRAN POTANSİYELİ

"Yüce Allah’ın izni, siz sevgili hemşerilerimin teveccühü ile doğduğum, büyüdüğüm ve hiçbir zaman kopamadığım Balıkesir’e hizmet etmek ve Balıkesir adına yüce Meclis’imizde ülkemizin geleceğine katkıda bulunmak için hayırlı bir yola çıkmış bulunmaktayım.

Bu yola çıkarken öncelikli hedefimiz Balıkesir’imize, milletimize hizmet etmektir. Balıkesir, yüz ölçümü olarak Türkiye’nin en büyük illerinden biridir. İlimiz sırtını bir taraftan Uludağ’ın eteklerine, bir taraftan Alaçam ve Ulus Dağlarına ayaklarını Marmara ve Ege Denizlerinin serin sularına yaslamış, adeta cennet köşesidir. Sanayileri gelişmiş Bursa ve Manisa’nın hemen yanında bulunan Balıkesir’imiz yeterince sanayileşememiş, turizm potansiyelini yeterince değerlendirememiş bakir bir ilimizdir. 
Balıkesir’imiz ağırlıklı olarak tarım ve hayvancılıkla geçimini sağlamaktadır. Verimli toprakları, kadir şinaz insanları olan Balıkesir’imizin daha da çok gelişmesi mümkündür. Balıkesir’imiz çok şehre nasip olmayacak büyük potansiyele sahiptir. 
 

BALIKESİR'İ DAHA DA BÜYÜTMEK İÇİN YOLA ÇIKTIM


AK Parti iktidarında kabuğunu kırmaya çalışan Balıkesir’imizin önü açıktır. Balıkesir’in çalışkan insanları şehrimizi büyütecek güçtedir. Ama unutmayalım ki, bir şehrin gelişmesi için sadece çalışmak yetmiyor. Şehirler merkezi yönetimlerin de desteğiyle büyüyor ve gelişiyorlar. İşte öncelikli olarak ilimizi çalışkan Balıkesirliler ve çalışkan AK Parti kadrolarıyla ile büyütmek için bu zorlu yola çıktım. Aynı zamanda Türkiye’nin gelecek döneminde gündeme oturacak olan köklü değişimlere, yeni anayasa çalışmalarına, yeni reformlara Balıkesir adına katkıda bulunmak için bu yola çıkmış bulunuyorum."
 

YOL ARKADAŞLARINDAN HELALLİK ALDI

AK Parti Balıkesir Milletvekili aday adayı Sadullah Özcan, duygusal anların da yaşandığı basın toplantısına katılan ve destekleriyle çıktığı yolda başarılı olacağına inandığını dile getirdiği yol arkadaşlarından dua ve helallik istedi. 

Özcan, gazeteci olarak uzun yıllar parlamentoda görevde bulunduğunu ve son dönemlerde kamuoyu araştırmaları yaptığını belirterek, Balıkesirle irtibatını ise hiçbir zaman koparmadığını kaydetti.

Özcan, şöyle devam etti:

"Özellikle siyasete girdiğim 2007 yılından bu yana hem güzel Balıkesir’imizde hem de Ankara’da dostlarımın sayısını daha da arttırdım. Hepiniz biliyorsunuz ki yıllarca Ankara’da siyasetin ve bürokrasinin içinde bulundum.


ÜLKENİN AYDINLIK GELECEĞİ, BALIKESİR'İN GÜZEL YARINLARI

Ankara’da her kademede kadim dostlarımız oldu. Şimdi bu birikimlerimi memleketimle, memleketimin insanlarıyla paylaşmak istiyorum. Aynı zamanda Yüce Meclis’te sizleri layıkıyla temsil etmek ve sizlerin sesi, sizlerin dili olmak istiyorum. Ülkemin aydınlık geleceği, Balıkesir’in güzel yarınları için çalışacağız. Eğer nasip olurda görev tevdi edilirse, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bir ayağım Balıkesir’de olacak. Her zaman içinizde olacağım. 
Dertlerinizi dinleyeceğim, Ankara ile aranızda sağlam bir köprü olacağım. Bizim için AK Parti sevdası bu millete hizmet yolunda sınırsız azmimiz olacaktır." Sadullah Özcan, milletvekili adaylığını açıkladığı toplantıda, "Sahadan Yeni Anayasa'ya" adı altında kitaba dönüştürdüğü çalışmasından da kısaca söz etti.

AK Parti İl Başkan yardımcısı Osman Sünnetçi ve İl Seçim Koordinasyon Merkezi Ahmet Özen'in de hazır bulunduğu toplantıda,Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ramazan Demir'de, cemiyetin üyesi Sadullah Özcan'ı kutladı, aday adaylığının hayırlı olmasını diledi.

18.02.2015

Sadullah ÖzcanAKP Aday Adayı

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler

















Son Günlerin Haberleri
28.04.2024 Tarihli Haberler
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Balıkesir'den Gazeteci Aday

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi